Ankara Kahramankazan'da çocuklar için kermes yapıldı - Ankara'da faaliyet gösteren belediyeler yaptıkları çalışmalarla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Kahramankazan ilçesinde de çeşitli etkinliklere imza atılırken sosyal belediyecilik anlayışı sürdürülüyor. Kahramankazan ilçesinde yetim çocuklar için özel bir etkinliğe imza atıldı.
KAHRAMANKAZAN'DA ANLAMLI ETKİNLİK
Ankara'nın Kahramankazan ilçe belediyesi yetim çocuklar için bir kermes etkinliği organize etti. İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kahramankazan Temsilciliği, Köprübaşı Camisi'nin avlusunda "Yetim gülerse dünya güler" sloganıyla yetim çocuklar yararına kermes düzenledi.
ÇOCUKLAR İÇİN BAYRAMLIK ALINACAK
Düzenlenen kermeste yiyecekten giyeceğe, süs eşyasından aksesuara kadar birçok ürün satışa sunuldu. Kermese vatandaşların ilgisi yoğun olurken binlerce ürün satışı gerçekleşti.
Kermesi ziyaret eden Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, satışa sunulan ürünleri inceledi ve kermes hakkında bilgi aldı.
İHH Kahramankazan Temsilcisi Ahmet Nigar, kermeste elde edilen gelirle yetim çocuklara Kurban Bayramı öncesinde kıyafet alınacağını kaydetti.