Ankara'da çatıdan kopan parçalar canından etti

Ankara'da çatıdan kopan parçalar canından etti
Pursaklar'da kuvvetli rüzgar nedeniyle çatıdan kopan parçaların üzerine düşmesi ile ağır yaralanan Mustafa Karaoğlu, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki sanayi sitesinde meydana gelen olayda, atıl durumdaki bir işletmenin çatısı, kuvvetli rüzgar nedeniyle uçtu.

Çatıdan kopan parçalar, iş yerinden çıkıp servise giden 24 yaşındaki Mustafa Karaoğlu'nun üzerine düştü.

Karaoğlu'nun arkasındaki 3 kişi de son anda kurtuldu.

5 gün direnebildi

Sağlık ekiplerince Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Karaoğlu, 5 gün kaldığı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Karaoğlu'nun evli ve 6 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.

"Rüzgar çok şiddetliydi"

Sanayi sitesinde esnaf olan Musa Öztürk, şunları söyledi:

Düşme anını görmedim ama sağlık ekipleri geldi. Bugün de arkadaşın vefat ettiği haberini aldık. Allah rahmet eylesin. O gün, rüzgar çok şiddetliydi. Burada 5-6 araçta hasar aldı. Benim aracım da hasar gördü.

Öte yandan olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.