Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas dönemi: İmzayı attı!

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas dönemi: İmzayı attı!
Süper Lig'de Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü Teknik Direktör Ömer Erdoğan'ın ayrılığı sonrası yardımcı antrenör Sedat Ağçay yönetiminde ligdeki kötü gidişatını sürdürürken Sivas deplasmanında tepkilerin hedefi olmuştu. Son olarak Başkent temsilcisi Tolunay Kafkas ile 1.5 yıllık sözleşmeye imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nde yeni teknik direktör belli oldu. Başkent ekibinde Sedat Ağçay'dan boşalan hocalık görevine Tolunay Kafkas getirildi.

Deneyimli çalıştırıcı, Ankaragücü ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Tolunay Kafkas son olarak Ümit Milli Takım'da görev almıştı.

Süper Lig'de 24 maç oynayan MKE Ankaragücü, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertli ekip, topladığı 25 puanla ligde 15. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.