Başkentte Kenan Doğulu ile "Cumhuriyet" coşkusu!

Başkentte Kenan Doğulu ile "Cumhuriyet" coşkusu!
Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Cumhuriyet'in kalbi Atatürk Orman Çiftliği’ndeki Gazi Park’ta Ankaralılar ile yaşadı.

Tüm Türkiye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu çeşitli konser, gösteri, program ve etkinliklerle yaşandı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) de Cumhuriyetimizin 99. yılında “100. Yıla Doğru Cumhuriyet Yolunda” adlı etkinlikle adından söz ettirdi. 

BAŞKENT 29 EKİM'DE KENAN DOĞULU İLE COŞTU

Çeşitli sanatçıların sahne aldığı 26 Ekim'de başlayan “100. Yıla Doğru Cumhuriyet Yolunda” programının kapanış günü Kenan Doğulu konseri ile taçlandı. 

 Pop müziğinin başarılı ismi Kenan Doğulu, sesi ve sahne performansıyla Ankaralı vatandaşları bu en özel günde adeta mest etti. 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki Gazi Park’ta sahne alan sanatçıya, sahnede unutulmayan parçalarını seslendirmesinin ardından konser bitiminde ise Başkan Mansur Yavaş tarafından hediyesi takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.