Başkent temsilcimiz Gençlerbirliği'nde Kadın Futbol Takımı, Kadınlar 3. Ligi Play-Off Çeyrek Final karşılaşmasında rakibi Boyabat Eğitim Spor'u 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. Yarı Finalde ise Denizli Sultanlar Spor ile kozlarını paylaşacak olan Başkent temsilcisi, karşılama öncesi teknik heyet ile moral yemeğinde buluştu. Gençlerbirliği Başkan Vekili Kubilay Güvenç, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Mehmet Soylu, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen, kadın futbol takımı teknik ekibi ve futbolcuları İlhan Cavcav Tesisleri’nde bir araya gelerek maç öncesi moral yemeği yedi. Yemek bitiminde konuşan Başkan Vekili Kubilay Güvenç, “Geldiğiniz noktada rakip güçlü olabilir ama bizim için fark etmez. Sizlere güvenimiz sonsuz, bu aşamada elinizden geleni fazlasıyla yapacağınızı biliyoruz. Sonuç ne olursa olsun biz güzel bir takımız, çok güzel şeyler yapacağız. Sizleri çok daha iyi yerlerde göreceğiz, sizi seviyoruz” dedi.
Yarı finalde sahadan galip ayrılmak isteyen Başkent ekibi, 20 Haziran (Yarın) saat 14:00’te Kütahya Mustafa Asım Alkış Stadı’nda, Denizli Sultanlar Spor ile kozlarını paylaşacak. Sahanın Sultanları son olarak düzenlenen moral yemeğinin ardından Kütahya’ya hareket etti.
KARABÜK'TE YARI FİNALE YÜKSELDİLER
Karabük Onur Sahası'nda 3 gol ile sahadan galip ayrılan Kırmızı Karalar'ı yarı finale yükselten golleri; Ayşe Baştürk, İklim Ateş, İlkim Nur Özay kaydetmişti