ANASAYFA Ankara Keçiören'de zehirlenme olayının yaşandığı apartmanda çalışmalar bitti!

Keçiören'de zehirlenme olayının yaşandığı apartmanda çalışmalar bitti!

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki zehirlenme olayına ilişkin gelişmeler art arda yaşanıyor. 2 kişinin hayatını kaybettiği apartmanda çalışmaların tamamlandığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
EDİTÖR
Keçiören'de zehirlenme olayının yaşandığı apartmanda çalışmalar bitti!

Keçiören'de zehirlenme olayının yaşandığı apartmanda çalışmalar bitti! - Bugün Ankara'nın Keçiören ilçesinde iki kişinin hayatını kaybettiği, 1'i ağır 10 kişinin etkilendiği zehirlenme olayının yaşandığı apartmandaki ekiplerin çalışmaları tamamlandı.

EKİPLER ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Keçiören ilçesinde ikamet eden bir ailenin baş dönmesi, bulantı, kusma ve karın ağrısı şikayetleriyle yaptığı ihbar üzerine polis, itfaiye, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Sağlık Afet ve Koordinasyon Merkezi (SAKOM) ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ekipleri, apartmanda çalışma başlattı.

kecioren.jpg

İki kişinin hayatını kaybettiği zehirlenme belirtisi gösterenlerin de farklı hastanelerde tedavi altına alındığı apartmanda yapılan 10 saatlik çalışma sona erdi. Bina mühürlenirken, çevresinde de gerekli tedbirler alındı. Olay yerinde pazartesiye kadar her gün gaz ölçümünün yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama mesajı! Öğretmen atamalarını sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama mesajı! Öğretmen atamalarını sürdüreceğiz