Kurban Bayramı dönüşü Ankara otoyollarında yoğunluk devam ediyor! Başkent'te araç kuyruğu!

9 günlük Kurban Bayramı tatilini sevdiklerinin yanında geçirmek isteyen birçok vatandaş Ankara'dan şehir dışına akın etti.
Bunun ile birlikte Ankara'da yoğunluğun azalmasının ardından ise birçok vatandaş trafik sıkıntısı yaşamadıklarını bir yere ulaşmak için çok kısa bir sürede gittiklerini de ifade etmişti.
Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından ise Ankara'da araç yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte şehir dışlarından evlerine dönen birçok vatandaş otoyollarda araç kuyruğu oluşturdu.
ANKARA - KIRIKKALE YOLUNDA ARAÇ YOĞUNLUĞU OLUŞTU
Özellikle Ankara - Kırıkkale yolunda araç yoğunluğu dikkatlerden kaçmazken 9 günlük tatilin ardından evlerine dönen vatandaşlar araç kuyruğu ile karşılaştı. Bunun ile birlikte en fazla yoğunluğun ise Ankara - Kırıkkale yolunda yaşandığı da yine ifade edilen bilgiler arasında.
Ankara dışında İstanbul'da da yoğunluk yaşanmaya devam edilirken özellikle birçok otoyolda saatlerce trafik sorunu meydana geldi. 9 günlük bayramın ardından gerek Ankara'da gerek ise İstanbul'da yaşayan vatandaşlar evlerine döndü. Şu an ise otoyollarda yoğunluk devam ederken pazar günü de otoyollar tıklım tıklım doldu.