Datça deprem mi oldu! Son dakika Datça deprem! Muğla Datça açıklarında deprem olduğu biglisi verildi!
7 km derinlikte gerçekleştiği belirtilen sarsıntı bölgede ufak çaplı paniğe neden oldu. Deprem başta Muğla olmak üzere İzmir, Aydın, Manisa gibi pek çok ilimizde hissedildi. Depreme ilişkin can ve mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.
Datça'da korkutan deprem! AFAD tarafından geçilen son dakika bilgisine Datça'da Ege Denizi açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 15.38'de 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan bilgilendirmeye göre, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.