banner31

banner30

Yeşilçam'ın sevilen ismi Gülşen Bubikoğlu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Gülşen Bubikoğlu kimdir?

Türk sinemasının usta oyuncularından Gülşen Bubikoğlu, selfie’sini yorumlara kapalı bir şekilde sosyal medya hesaplarından paylaştı.

MAGAZİN 06.05.2021, 11:19
Yeşilçam'ın sevilen ismi Gülşen Bubikoğlu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Gülşen Bubikoğlu kimdir?

Yeşilçam denildiğinde akla ilk gelen kadın oyunculardan biri olan Gülşen Bubikoğlu'nun (66) Instagram hesabından yeni bir fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncunun fotoğrafı, kısa süre içerisinde büyük beğeni topladı.

Türk sinemasına damgasını vuran Gülşen Bubikoğlu, uzun süredir kameraların uzağında sakin bir hayat sürüyor.

Aynı zamanda iyi bir sosyal medya kullanıcısı da olan Gülşen Bubikoğlu, hayranlarıyla bu sayede iletişimini koparmıyor.

Yeşilçam'ın sevilen ismi Gülşen Bubikoğlu, sosyal medyadan kendisini özleyen hayranları için fotoğraf paylaştı.

Bubikoğlu 'Yeşilçam'ın en güzeli kim?' anketlerinde zirvedeki yerini hep kuruyor.

Usta sanatçının sosyal medyada yaptığı son paylaşım hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Usta oyuncu, geçtiğimiz aylarda da bir hayranının "Ekranlara dönmeyi düşünmüyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme gelmişti.

Bubikoğlu, "Vaktimi kızım Zeynep'ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz.

 Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı.

 O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum" demişti.

1974 yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile nikah masasına oturan Gülşen Bubikoğlu, 1977'de kızı Zeynep İnanoğlu'nu kucağına almıştı.

1954 yılında İstanbul'da doğdu. Fatih Kız Lisesi'ni ve LCC kursunu bitirdi. 1973 yılında düzenlenen geleneksel Ses Dergisi artist yarışmasına katıldı.İlk elemelerden itibaren dikkatleri üzerinde toplayan bu yıldız adayı yarışmanın rakipsiz favorisi olarak göz dolduruyordu. Bu yıldız adayına, ortak işletme kuran, Erler Film - Türker İnanoğlu, Arzu Film - Ertem Eğilmez, Akün Film - İrfan Ünal ilk seçmelerden sonra göz koymuşlardı. Yıldız olacağına mutlak gözüyle bakılan bu adayın, yalnız kendi işletmelerinde çalışmalarını istiyorlardı.

Ses Dergisinin her yıl düzenlediği bu yarışmada sekiz büyük film yapım şirketi, 3 kadın, 3 erkek oyuncu adayını seçerdi. Birinci seçilen kadın ve erkek oyuncu adayının bu sekiz yapımcıya iki yıl süre ile birer film yapma mecburiyeti vardı. Bu yüzden Gülşen Bubikoğlu birinci seçilirse bu sekiz firmaya film yapma zorunluluğu doğuyordu. Diğer seçici yapım şirketleriyle film yapmaması için Bubikoğlu birinci seçilmemeliydi.
Seçim gizli oyla yapılıyordu, 3 ortak yapım şirketi (Erler Film - Türker İnanoğlu, Arzu Film - Ertem Eğilmez, Akün Film - İrfan Ünal) Bubikoğlu'na 10 üzerinden 1 verdiler. Oylar açıldığında 55 oyla Necla Nazır birinci seçilmişti. Gülşen Bubükoğlu ikinci seçilmişti. Bu sayede, sadece bu 3 yapım şirketi ile daha yüksek ücretle kendisiyle film yapacaktı ama Gülşen Bubikoğlu'nun bunlardan haberi yoktu.

Bubikoğlu, 1974 yılında Türker İnanoğlu ile birlikte kimseye haber vermeden, yalnızca bir kaç aile dostu huzurunda Kemal Utku'nun evinde evlendiler.Türker İnanoğlu ile evlendikten sonra Gülşen Bubikoğlu Erler Film'in bir numaralı kadın yıldız oyuncusu oldu ve çevirdiği filmlerle güldürüye, drama, duygusal ve hareketli filmlere yatkınlığını göstererek hem seyircinin büyük beğenisini kazandı, hem de Türk sinemasının yıldızları arasında özel bir yer edindi.

28 Aralık 1977 yılında kızları Zeynep dünyaya geldi. Halen, Türker İnanoğlu ile bu mutlu evliliği devam etmektedir.

Filmografi

Yaban (1973)
Şafakta Buluşalım (1975)
Üç Kağıtçılar (1975)
Ah Nerede (1975)
Mahçup Delikanlı (1974)
Yüz Liraya Evlenilmez (1974)
Cici Kız Aysın (1974)
Reisin Kızı (1974)
Ayrı Dünyalar (1974)
Yaz Bekarı (1974)
Ah Bu Gençlik (1975)
Evcilik Oyunu (1975)
Kader Bağlayınca (1976)
Sıralardaki Heyecan (1976)
Ne Umduk Ne Bulduk (1976)
Baş Belası (1976)
Ölmeyen Şarkı (1977)
Bizim Kız (1977)
İşte Bizim Hikayemiz (1978)
Vahşi Gelin (1978)
Mücevher Hırsızları (1979)
Canikom (1979)
Renkli Dünya (1980)
Tanrıya Feryat (1980)
Gırgıriyede Şenlik Var (1981)
Gırgıriye (1981)
Görgüsüzler (1982)
Leyla İle Mecnun (1982)
O Kadın (1982)
Kördüğüm (1982)
Gırgıriyede Cümbüş Var (1983)
İhtiras Fırtınası (1983)
Gırgıriyede Büyük Seçim (1984)
Alev Alev (1984)
Paramparça(1985)
Savunma (1986)
Kıskıvrak (1986)
Kurtar Beni (1987)
Kızım ve Ben / Gurbet Kadını (1988)
Suçlu (1989)
Madde 438 (1990)
Zirvedekiler (1993)
Affet Bizi Hocam (1998)

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner3
banner4
18
açık
Namaz Vakti 17 Haziran 2021
İmsak 03:17
Güneş 05:13
Öğle 12:54
İkindi 16:52
Akşam 20:27
Yatsı 22:14
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Beşiktaş 40 84
2. Galatasaray 40 84
3. Fenerbahçe 40 82
4. Trabzonspor 40 71
5. Sivasspor 40 65
6. Hatayspor 40 61
7. Alanyaspor 40 60
8. Karagümrük 40 60
9. Gaziantep FK 40 58
10. Göztepe 40 51
11. Konyaspor 40 50
12. Başakşehir 40 48
13. Rizespor 40 48
14. Kasımpaşa 40 46
15. Malatyaspor 40 45
16. Antalyaspor 40 44
17. Kayserispor 40 41
18. Erzurumspor 40 40
19. Ankaragücü 40 38
20. Gençlerbirliği 40 38
21. Denizlispor 40 28
Takımlar O P
1. Adana Demirspor 34 70
2. Giresunspor 34 70
3. Samsunspor 34 70
4. İstanbulspor 34 64
5. Altay 34 63
6. Altınordu 34 60
7. Ankara Keçiörengücü 34 58
8. Ümraniye 34 51
9. Tuzlaspor 34 47
10. Bursaspor 34 46
11. Bandırmaspor 34 42
12. Boluspor 34 42
13. Balıkesirspor 34 35
14. Adanaspor 34 34
15. Menemenspor 34 34
16. Akhisar Bld.Spor 34 30
17. Ankaraspor 34 26
18. Eskişehirspor 34 8
Takımlar O P
1. Man City 38 86
2. M. United 38 74
3. Liverpool 38 69
4. Chelsea 38 67
5. Leicester City 38 66
6. West Ham 38 65
7. Tottenham 38 62
8. Arsenal 38 61
9. Leeds United 38 59
10. Everton 38 59
11. Aston Villa 38 55
12. Newcastle 38 45
13. Wolverhampton 38 45
14. Crystal Palace 38 44
15. Southampton 38 43
16. Brighton 38 41
17. Burnley 38 39
18. Fulham 38 28
19. West Bromwich 38 26
20. Sheffield United 38 23
Takımlar O P
1. Atletico Madrid 38 86
2. Real Madrid 38 84
3. Barcelona 38 79
4. Sevilla 38 77
5. Real Sociedad 38 62
6. Real Betis 38 61
7. Villarreal 38 58
8. Celta de Vigo 38 53
9. Granada 38 46
10. Athletic Bilbao 38 46
11. Osasuna 38 44
12. Cádiz 38 44
13. Valencia 38 43
14. Levante 38 41
15. Getafe 38 38
16. Deportivo Alaves 38 38
17. Elche 38 36
18. Huesca 38 34
19. Real Valladolid 38 31
20. Eibar 38 30