

Ankara'da Gençler Türkiye Kürek Kupası düzenlenecek - Ülkemizde hemen her spor dalındaki faaliyetler devam ediyor. Başkent Ankara'nın ev sahipliği yaptığı pek spor etkinliği bulunuyor. Büyük bir ilgi ile takip edilen Gençler Türkiye Kürek Kupası'nın düzenleneceği tarih ve adres de belli oldu.
GENÇLER TÜRKİYE KÜREK KUPASI'NA ANKARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
7 - 9 Temmuz tarihleri arasında Başkent Ankara'da düzenleneceği açıklanan Gençler Türkiye Kürek Kupası'na yönelik detaylar da açıklandı. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) desteklediği organizasyonun Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü'nde yapılacağı kaydedildi.
ORGANİZASYONA 500 SPORCU KATILACAK
7 Temmuz Cuma günü başlayıp 9 Temmuz Pazar günü sona erecek olan Gençler Türkiye Kürek Kupası'nda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaşlı kürekçiler de yer alacak. Söz konusu organizasyonda, 500 sporcunun mücadele edeceği öğrenildi.
Kürek Kupası'na geçen yıl da ev sahipliği yapan Başkent Ankara'da 25 - 26 Haziran tarihlerinde de Gençler ve Deniz Küreği Türkiye Kupası yarışları düzenlenmişti. Bu yıl ise söz konusu organizasyon 9 - 10 Temmuz arasında gerçekleşecek.