ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Altınköy Açık Hava Müzesi tadilatı açıklaması

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Altınköy Açık Hava Müzesi tadilatı açıklaması

İlçenin en çok ziyaret edilen noktalarından olan Altınköy Açık Hava Müzesi geçtiğimiz günlerde bakım amaçlı kapatılmıştı. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Veysel Tiryaki en kısa zamanda işlemlerin tamamlanacağını ifade etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Altınköy Açık Hava Müzesi tadilatı açıklaması

Eski yılların mimarisi baz alınarak yapılan alan sadece Altındağlıların değil Ankara'nın bir çok ilçesinden vatandaşların uğrak noktası olmuştu. Özellikle yaz aylarında aileleri ve arkadaşları ile vakit geçiren vatandaşların rahat etmesi için alan tadilata alınmıştı.

BAŞKAN TİRYAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Yakın zamanda başlatılan tadilat işlemleri ile yakından ilgilenen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki süreci görmek adına Altınköy'e gitti. Beraberindeki isimler ile birlikte alana giden ve incelemelerde bulunan Başkan Tiryaki vatandaşlara en kısa sürede bakım işlemlerinin tamamlanması için çalışıldığından bahsetti.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları bilgilendiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Tadilat nedeniyle bir süredir kapalı olan #Altınköy Açık Hava Müzemizi en yakın zamanda hizmete açmak için tadilat, bakım ve onarım çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor.  Altınköy Açık Hava Müzemizdeki çalışmaların en hızlı şekilde bitirilmesi için yerinde incelemelerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDA BEKLİYOR

Tadilat işlemlerinden sorumlu isimlerden bilgi alan Belediye Başkanı Tiryaki, çalışmalara devam eden isimlere kolaylıklar temennisinde bulundu. Altındağ halkının da açılmasını merakla beklediği alan ile ilgili yakın zamanda yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Genel Başkanı Özel, CHP'li heyet ile idam edilen  Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı andı

CHP Genel Başkanı Özel, CHP'li heyet ile idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı andı