Şereflikoçhisar

Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı Ankara genelinde olduğu gibi ilçelerinde de Ramazan Bayramı kapsamında vatandaşların mağdur edilmemesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların sıklaştırılması talimatı Başkan Mustafa Koçak'tan geldi.
Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak mazbatasını aldı! Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak mazbatasını aldı! Türkiye, 31 Mart tarihinde yerel seçimler için sandık başına gitti. Ankara'da Şereflikoçhisar Belediyesinin yeni başkanı CHP'nin adayı Mustafa Koçak oldu. Koçak'ın başkanlığının kesinleşmesi ile beraber bugün devir teslim töreni gerçekleşti.
Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak tebrik yerine kız öğrencilerine eğitim desteği talebinde bulundu Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak tebrik yerine kız öğrencilerine eğitim desteği talebinde bulundu Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'da kazandığı belediyelerden peş peşe anlamlı açıklamalar geliyor. İlçe belediye başkanları kutlama için çiçek gönderilmesini istemiyor.
2024 Ankara Şereflikoçhisar Yerel Seçim Sonuçları! Şereflikoçhisar'ın Belediye Başkanı kim oldu? 2024 Ankara Şereflikoçhisar Yerel Seçim Sonuçları! Şereflikoçhisar'ın Belediye Başkanı kim oldu? Saatler sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için merak edilenler şimdiden araştırılmaya başlandı. 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan bu seçimin ardından sizler ile sonuçları son dakika paylaşacağız.
Ankara Şereflikoçhisar Kesimhane Binası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor Ankara Şereflikoçhisar Kesimhane Binası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden inşaata dair yeni görseller paylaşıldı.
Ankaralılar dikkat kesinti az önce duyuruldu! Haymana Sincan Beypazarı Şereflikoçhisar ilçelerinde resmen olmayacak Ankaralılar dikkat kesinti az önce duyuruldu! Haymana Sincan Beypazarı Şereflikoçhisar ilçelerinde resmen olmayacak Ankara'nın Beypazarı, Sincan, Haymana, Şereflikoçhisar ilçelerinde yaşayanlar için önemli bir duyuru yapıldı. ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda su kesintisi bilgilerine yer verilirken vatandaşların uzun süre boyunca su kullanamayacağı bildirilerek kesinti süreleri boyunca tedbirli olmaları istendi. Hafta sonu bir mağduriyet yaşanmaması adına yapılan duyuru ile detaylar belli oldu.
CHP Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Adayı Mustafa Koçak Kimdir? CHP Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Adayı Mustafa Koçak Kimdir? CHP'nin dün açıkladığı belediye başkanı adayları listesine göre Ankara'da CHP Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Adayı Mustafa Koçak oldu. Peki, CHP Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Adayı Mustafa Koçak Kimdir? Detaylar haberimizde...
Ankara'nın o ilçesindeki en meşhur yemek hayrete düşürüyor! Ankara'nın o ilçesindeki en meşhur yemek hayrete düşürüyor! Bir İç Anadolu ili olan Ankara'nın o ilçesindeki en meşhur yemek sudan geliyor! Duyanları hayrete düşüren yemek yiyenlere de adeta lezzet şöleni sunuyor. İşte o ilçe ve en meşhur yemeğinin detayları...
Ankara Kalesi'ni unutun tarihin kalıntılarını keşfedin! Başkentin köklü tarihine tanık olun Ankara Kalesi'ni unutun tarihin kalıntılarını keşfedin! Başkentin köklü tarihine tanık olun Başkent Ankara'nın köklü tarihi pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Başkent halkının yanı sıra Ankara'yı merak edenlerin sıklıkla araştırdığı tarihi yerleri derlemeye devam ediyoruz. Ankara'da keşfedilmesi gereken bir adresi daha yazımıza ekledik.
MTA diri fay haritasını güncelledi! Ankara'nın o ilçesinde diri fay tehlikesi! MTA diri fay haritasını güncelledi! Ankara'nın o ilçesinde diri fay tehlikesi! Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) diri fay haritasını güncelledi. Buna göre, Türkiye'de 45 il ve 110 ilçe, diri fay hattı üzerinde bulunuyor.
Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde feci kaza! Aydınlatma direğine çarpan sürücü hayatını kaybetti Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde feci kaza! Aydınlatma direğine çarpan sürücü hayatını kaybetti Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Trafik kazalarında can ve mal kayıpları yaşanırken son olarak Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde de bir trafik kazasının yaşandığı öğrenildi.
Şereflikoçhisar Belediyesi Tuz ve Kavun festivali düzenliyor! Şereflikoçhisar Belediyesi Tuz ve Kavun festivali düzenliyor! Ankara'da Şereflikoçhisar Belediyesi Geleneksel 15. Tuz ve Kavun Festivali düzenlemeye hazırlanıyor.