Etimesgut

Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak Türkiye'nin EURO 2024 macerasında yeni bir süreç başlıyor. Yıllar sonra gelen gruptan çıkma başarısını Çeyrek Final başarısı ile taçlandırmak isteyen milliler Avusturya'yı yenmek istiyor.
Etimesgut Belediyesi ilçede noktalara atık getirme merkezi kurdu Etimesgut Belediyesi ilçede noktalara atık getirme merkezi kurdu Çevre kirliliğini önleme ve geri dönüşüme ilgiyi artırma adına çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de yeni bir hizmet devreye sokuldu.
Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti Kurban bayramı öncesinde vatandaşların yüzlerini güldürmek ve onları maddi olarak rahatlatmak adına adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de hazırlanan koliler tespit edilen ailelere teslim edildi.
Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmasında kreşler masaya yatırıldı Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmasında kreşler masaya yatırıldı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yönetim ile halkın bir araya geldiği toplantılar düzenli olarak devam ediyor. Her hafta ilçe sorunlarının masaya yatırıldığı toplantılara farklı yaş gruplarından ilçe sakinleri yönetime istek ve şikayetlerini iletiyor.
Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi ile canlıların sağlıklarını korumaya devam ediyor Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi ile canlıların sağlıklarını korumaya devam ediyor Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yer alan ve geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Hayvan ve Çiçek Hastanesi alanında bir ilk olmayı başarmıştı. Bu hastane ile hayvan ve bitkilerin yaşadığı sağlık sıkıntılarına hızlı bir şekilde çözüm bulunması sağlanıyor.
Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye tarafından verilen ilçe vatandaşlarına yönelik spor kurslarının devamı ile ilgili bir açıklama yapıldı.
Etimesgut Belediyesi Kurbanlık hayvan kesim alanlarını açıkladı Etimesgut Belediyesi Kurbanlık hayvan kesim alanlarını açıkladı Kurban Bayramına çok az bir süre kala il ve ilçe özelinde hazırlıklar sürüyor. Belediyelerde bayramda vatandaşların işlerinin kolaylaşması adına açıklamalarda bulunuyor.
Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı Nazım Hikmet Ran'ın vefat yıl dönümü olan 3 Haziran'da Etimesgut ilçesinde de bir program hazırlandı. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Yurdaer Okur'un başrolünde olduğu Ran oyunu izleyici ile buluştu.
Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ile geçmişte yolculuğa çıkarıyor Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ile geçmişte yolculuğa çıkarıyor Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yakın dönemde inşa edilen ve ünü yurt dışına kadar uzanan Türk Tarih Müzesi ziyaretçilerini bekliyor.
Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir? Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir? Etimesgut ilçesinde geçtiğimiz aylarda açılan bu alan kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapması için inşa edildi. Son dönemlerde bu mekanda gösterilerin sıklaşması sonrası vatandaşlar nerede olduğunu araştırmaya başladı.
Etimesgut Belediyesi emlak vergisi nereden, nasıl ödenir? Emlak vergisi online ödeme hizmeti Etimesgut Belediyesi emlak vergisi nereden, nasıl ödenir? Emlak vergisi online ödeme hizmeti Ülkemizde bazı vatandaşların sahip oldukları mal varlıklarından yapması getirmesi gereken ödemeler bulunuyor. Bir vatandaşlık görevi olan bu ödemelerin içinde belediyeler tarafından tahsil edilen işlemlerde yer alıyor.
Etimesgut Belediyesi ilçedeki otobüs hatları sorununu çözmek için harekete geçti Etimesgut Belediyesi ilçedeki otobüs hatları sorununu çözmek için harekete geçti Ankara'nın bir çok ilçesinde olduğu gibi Etimesgut'ta da vatandaşların en çok mustarip olduğu konular arasında otobüs hatları yer alıyor. İlçe halkının bu sıkıntısını çözüme kavuşturmak adına gerekli çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.