Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB ilçe ilçe gezerek çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor ABB ilçe ilçe gezerek çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin uzun bir süredir uyguladığı gezici çocuk etkinlik aracı ile şimdiye kadar yüzlerce çocuğun hayatına dokunuldu. Aracın sıradaki durağının neresi olacağı açıklandı.
ABB 46 bin 25 çocuk için kişi başı 200 TL süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yaptı ABB 46 bin 25 çocuk için kişi başı 200 TL süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı nesiller yetiştirmek için başlattığı “Süt Desteği Projesi” devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Yavaş, 46 bin 25 çocuk için kişi başı 200 TL süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yaptıklarını duyurdu.
EGO Genel Müdürü Engin, Polatlı’daki vatandaşların sorunlarını dinleyecek EGO Genel Müdürü Engin, Polatlı’daki vatandaşların sorunlarını dinleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden Polatlı’da ikamet eden vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yaptı. Buna göre EGO’nun Genel Müdürü Taylan Engin, Polatlı’da vatandaşlarla buluşacak.
Filenin Sultanları’nın olimpiyat yolculuğu heyecanı ABB’nin dev ekranlarında yaşanacak! Sandalyesini kapan gelecek! Filenin Sultanları’nın olimpiyat yolculuğu heyecanı ABB’nin dev ekranlarında yaşanacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha milli maç heyecanını parklarda ve dev ekranlarda yaşatmaya hazırlanıyor. Filenin Sultanları’nın Paris olimpiyat yolcuğuna ABB destek olacak.
EGO Kızılay-Koru metro hattı yeniden hizmet vermeye başladı EGO Kızılay-Koru metro hattı yeniden hizmet vermeye başladı Akşam saatlerinde Ankara halkının yoğun olarak kullandığı metronun geçici olarak hizmet dışı kaldığı ifade edilmişti. Yaşanan bu durum sonrasında metrolarda izdiham olmuş, arıza ülke gündemine oturmuştu.
EGO Genel Müdürlüğü Kızılay - Metro seferlerinin durdurulduğunu açıkladı! EGO Genel Müdürlüğü Kızılay - Metro seferlerinin durdurulduğunu açıkladı! Aşırı sıcaklar Ankara'da günlük hayatı etkilediği gibi ulaşım sistemlerinde de büyük sıkıntılar yaşanmasına neden oluyor. Bu konuda Ankaralıları üzecek ve zor anlar yaşamalarına neden olacak haber EGO'dan geldi.
Ankara’da metro kullananlar için EGO önemli bir duyuru yaptı! Acelesi olanların planları aksayabilir Ankara’da metro kullananlar için EGO önemli bir duyuru yaptı! EGO Genel Müdürlüğü, sıcak havalar sebebiyle metrolar için yeni bir düzenleme yaptı. EGO, düzenlemenin detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite tercih günlerini 2 ilçede başlatıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite tercih günlerini 2 ilçede başlatıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki faaliyetlerine devam ederken öğrencilere yönelik projelerini açıklamaya da devam ediyor. YKS'nin ardından üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere tercih desteği sağlayacağını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 ilçede tercih günleri programını duyurdu.
Ankara Halk Ekmek 73 üretici kooperatifin kalkınmasına destek oldu Ankara Halk Ekmek 73 üretici kooperatifin kalkınmasına destek oldu Ankara Halk Ekmek Fabrikası, bünyesindeki Başkent Market ile 72 üretici kooperatiften 550 milyon liraya yakın yöresel ürün satın alarak kalkınmalarına destek oldu.
ABB’nin ücretsiz şantiye gezileri devam ediyor! Yeni gezi için tarih verildi ABB’nin ücretsiz şantiye gezileri devam ediyor! Yeni gezi için tarih verildi Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği ücretsiz Miras Şantiye Gezileri devam ediyor. Belediye, başkentin tarihi mirasıyla buluşmak isteyen vatandaşları için detayları paylaştı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ABB Başkanı Yavaş’ı ziyaret etti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ABB Başkanı Yavaş’ı ziyaret etti Başkent Ankara’ya giden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.
Ankara 2024 Olimpiyatlarında 11 Sporcu ile temsil edilecek Ankara 2024 Olimpiyatlarında 11 Sporcu ile temsil edilecek 26 Temmuz'da başlayacak olimpiyat oyunları öncesinde ülkeler son hazırlıklarını yapıyor. Türkiye'de büyük bir heyecanla sporcularının nasıl bir sonuç alacağını bekliyor.