Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: "Cumhuriyetin kurucu ayarlarına döneceğiz" Mansur Yavaş: "Cumhuriyetin kurucu ayarlarına döneceğiz" ABB Başkanı Mansur Yavaş partisinin Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Hasanoğlan mahallesinde düzenlediği Eğitim Zirvesine katıldı. Başkan Yavaş yaptığı açıklamada partisinin ilk genel seçimde iktidar olacağını ifade etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesinden 300 personel alımında liyakat vurgusu Ankara Büyükşehir Belediyesinden 300 personel alımında liyakat vurgusu Başkent Ankara'nın hayati birimlerinden İtfaiye Teşkilatını büyütme kapsamında bir alım açıklaması geldi. Geçtiğimiz dönemlerde sözlü olarak söylenen itfaiye alımı yakın zamanda resmi gazetede yayınlanması ile resmiyete kavuşmuştu.
Başkan Mansur Yavaş, Başkent Arıcılık Zirvesi'ne katıldı Başkan Mansur Yavaş, Başkent Arıcılık Zirvesi'ne katıldı Anfa Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun ilgi gören Başkent Arıcılık Zirvesi’ni ziyaret eden ABB Başkanı Mansur Yavaş yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Yavaş arıcılığın önemini vurgularken stantları da tek tek gezdi.
Boş araziyi Ankara Büyükşehir Belediyesi parka çevirdi! Altında ne var bilemezsiniz Boş araziyi Ankara Büyükşehir Belediyesi parka çevirdi! Altında ne var bilemezsiniz Ankara Büyükşehir Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda bu kapsamda atıl durumda bulunan boş arazide gelen talepler üzerine yeniden düzenlendi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni doğan bebek çetesi tepkisi ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni doğan bebek çetesi tepkisi Türkiye ortaya çıkan yeni doğan bebek çetesi haberleri ile çalkalanmaya devam ederken yaşanan acı olaya bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi.
ABB yaklaşık 10 bin metre karelik atıl alanı kent meydanı yaptı ABB yaklaşık 10 bin metre karelik atıl alanı kent meydanı yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankaya ilçesinin Koru mahallesine vatandaşların talepleri doğrultusunda dev bir yaşam alanı yaptı. Konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan ABB Başkanı Yavaş "Şehrimizin çehresini güzelleştirmeye devam ediyoruz" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi zirai don uyarısı yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi zirai don uyarısı yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaparak Ankara’da zirai don beklendiği konusunda Ankaralıları uyardı.
Mansur Yavaş'tan Kemal Kılıçdaroğlu Açıklaması! Yalnız Değildir Mansur Yavaş'tan Kemal Kılıçdaroğlu Açıklaması! Yalnız Değildir Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yargılandığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eski avukatına hakaret davasında zorla getirme kararı çıkmıştı. Verilen bu karar sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'na bir destek de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralılara sıcaklıklar düşecek uyarısı! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralılara sıcaklıklar düşecek uyarısı! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaralılara önemli bir duyuru yapılarak hava sıcaklıklarının düşeceği bildirilerek acil durumlar için yardım hattının aktif olacağı belirtildi.
Mansur Yavaş'tan "Hayatımız Cumhuriyet" fotoğraf sergisi ve dijital medya filmi duyurusu Mansur Yavaş'tan "Hayatımız Cumhuriyet" fotoğraf sergisi ve dijital medya filmi duyurusu Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel bir etkinliğe imza atıyor. Başkan Mansur Yavaş bu etkinlik için Ankaralılara çağrı yaptı.
ABB'den “Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı ABB'den “Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı yapılarak gıda güvenirliği ile sürdürülebilir tarım masaya yatırılacak.
ABB'nin ASKİ ekipleri Altındağ'da alt yapı çalışmalarına başladı ABB'nin ASKİ ekipleri Altındağ'da alt yapı çalışmalarına başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerinin alt yapı çalışmaları tüm hızı ile devam ederken bu çalışmalardan biri de Altındağ'da yapıldı. ASKİ tarafından ilçeye 456 metrelik yağmur suyu ve atık su hattı yapılacak.