Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB Jammer açıklaması iddialarını yalanladı: sistematik ve kötü niyetli ABB Jammer açıklaması iddialarını yalanladı: sistematik ve kötü niyetli Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden, basında kendi adlarının geçirildiği jammer açıklaması ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Belediye kaynakları söz konusu ifadelerin doğru olmadığını belirtti.
ABB, Şereflikoçhisar'ı ilk aile yaşam merkezi ile buluşturmaya hazırlanıyor ABB, Şereflikoçhisar'ı ilk aile yaşam merkezi ile buluşturmaya hazırlanıyor Aile yaşam merkezleri her yaştan insanın günlük hayatta sosyal aktiviteler içinde olması açısından büyük önem taşıyor. Bu bağlamda Ankara Büyükşehir Belediyesi şehirdeki AYM sayısını artırmaya yönelik adımlar atmayı sürdürüyor.
ABB kendi yetiştirdiği sebze fidelerini üreticiyle buluşturdu ABB kendi yetiştirdiği sebze fidelerini üreticiyle buluşturdu Ankara Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde kırsal bölgelerdeki ilçelerinde erkenci sebze fidesi desteğinde buluncağını duyurmuştu. Gerçekleşen dağıtım ile birlikte yüz binlerce fide çiftçilere uygun bir şekilde teslim edildi.
Mansur Yavaş: Bizi halka hizmetten alıkoyamazlar Mansur Yavaş: Bizi halka hizmetten alıkoyamazlar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Keçiören Belediyesi’nin 23 yeni projesinin açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Mansur Yavaş CHP’li belediyelerin yaptıkları hizmetlere dikkat çekti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: 133 zabıta eğitim programına başladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: 133 zabıta alımı yapıldı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, liyakat esasına dayalı olarak gerçekleştirmiş olduğu 133 zabıta alımında sona geldi. Zabıtaların 2 haftalık eğitim süreci başladı.
Mansur Yavaş: 'Türk Milletinin tarih önünde alnı açık, yüzü aktır' Mansur Yavaş: 'Türk Milletinin tarih önünde alnı açık, yüzü aktır' ABD Başkanı Donald Trump, bugün yaptığı 1915 olaylarına ilişkin açıklamasında "Soykırım" ifadesini kullanmamıştı. Konu ile ilgili ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yazılı açıklama yaptı.
Mansur Yavaş'tan başkent için kuvvetli rüzgar, fırtına, dolu ve sağanak yağış uyarısı Mansur Yavaş'tan başkent için fırtına, dolu ve sağanak yağış uyarısı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında başkentlileri kuvvetli yağış ve fırtınaya karşı uyardı. 30 dakika sonra Ankara'da etkili olması beklenen yağış için ABB'nin teyakkuz halinde olduğu açıklandı.
ABB Başkanı Yavaş, Afet Eğitim ve Lojistik Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi: Yerinde inceledi Yavaş, Afet Eğitim ve Lojistik Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi İstanbul depreminin ardından Türkiye'nin farklı illerinde tedbir çalışmaları yapılmaya başlandı. Çalışmaların başlatıldığı illerden biri de Ankara oldu. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Afet Eğitim ve Lojistik Merkezi'ni ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu.
Mansur Yavaş 23 Nisan videosuyla rekora imza attı: 1 günde 50 Milyon izlenme Mansur Yavaş 23 Nisan videosuyla rekora imza attı: 1 günde 50 Milyon izlenme Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 23 Nisan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından Atatürk'ü günümüzde konuşturan bir yapay zeka videosu yayınlamıştı. Kısa sürede büyük ses getiren video izlenme sayısıyla milyonlara ulaştı.
Mansur Yavaş'tan deprem vurgusu: Büyükşehirleri devre dışı bırakırsanız eliniz ayağınız tutulur Mansur Yavaş'tan deprem vurgusu: Büyükşehirleri devre dışı bırakırsanız eliniz ayağınız tutulur İstanbul dün deyim yerindeyse beşik gibi sallandı. Yaşanan deprem sadece İstanbul'da değil Başkent Ankara'da da gündemin ilk sırasında yer aldı.
ASKİ'den Keçiören ve Yenimahalle'de son dakika 11 saatlik su kesintisi duyurusu! ASKİ'den Keçiören ve Yenimahalle'de son dakika 11 saatlik su kesintisi duyurusu! ASKİ tarafından yapılan son dakika duyurusu ile bugün Ankara'da su kesintisi yaşanacağı açıklandı. Keçiören ve Yenimahalle ilçelerini etkileyecek olan çalışma nedeniyle 11 saate varan su kesintisi yaşanacak.
ASKİ'den Keçiören için planlı su kesintisi duyurusu ASKİ'den Keçiören için planlı su kesintisi duyurusu ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yapılarak Keçiören ilçesinde su kesintisi yapılacağı açıklandı. Keçiören’de su kesintisi hangi saatler arasında yapılacak, sular ne zaman gelecek?