Ayaş

MHP Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi kimdir? MHP Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi kimdir? Milliyetçi Hareket Partisi'nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ankara'nın Ayaş ilçesinde aday gösterdiği isim belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Ayaş Belediye Başkan Adayı olarak tanıtılan Mehmet Kazandibi kimdir? Ayaş Belediye Başkanı Mehmet Kazandibi şu anda ne iş yapıyor? Mehmet Kazandibi daha önce aday oldu mu?
Ankara'nın tescilli Ayaş domatesi ne zaman çıkar, fiyatı ne, tohumu nereden alınır? Ankara'nın tescilli Ayaş domatesi ne zaman çıkar, fiyatı ne, tohumu nereden alınır? Ankara'nın AB coğrafi işaret tescilli Ayaş domatesi, yiyenlere parmak ısırtırken kıpkırmızı rengiyle de göz dolduruyor. Pek, Ayaş domatesi ne zaman çıkar, fiyatı ne, tohumu nereden alınır?
Ankara'da karşılıksız çeklerle çiftçilerin ürünlerinin dolandırıldığı iddiası Ankara'da karşılıksız çeklerle çiftçilerin ürünlerinin dolandırıldığı iddiası Son dönemde Ankara'da pek çok dolandırıcılık olayına ilişkin detaylar basına yansıyor. Başkent Ankara'da bu kez çiftçilerin karşılıksız çeklerle dolandırıldığı iddia edildi.
Bakan Kacır Ayaş domatesinin coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi Bakan Kacır Ayaş domatesinin coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi Ankara'nın kış hazırlığının vazgeçilmezi olan Ayaş domatesi AB tescili aldı. AB tescili alan Ayaş Domatesi ile ilgili olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan önemli bir değerlendirme geldi.
Buna en çok Ankaralılar sevinecek! Ayaş domatesi resmen coğrafi işaret tescili aldı Buna en çok Ankaralılar sevinecek! Ayaş domatesi resmen coğrafi işaret tescili aldı Türkiye'nin Başkenti Ankara’nın ilçelerinde pek çok tarım ürünü yetişiyor. Yetişen tarım ürünlerinin hasadı belirli dönemlerde yapılırken bu ürünlerin coğrafi işaret tescili almaları için de çeşitli çalışmalar yürütülüyordu. Söz konusu çalışmalarda sona gelindi.
Ankara'nın buram buram tarih kokan ilçesi! Kökeni 1071'e kadar uzanıyor Ankara'nın buram buram tarih kokan ilçesi! Kökeni 1071'e kadar uzanıyor Ankara günümüzde modern şehir statüsünde önde gelen şehirlerden biri olsa da aslında içinde pek çok tarihi doku barındırıyor. Ayaş ilçesi de bu alanlardan biri.
Ankara'nın şifa kaynağı! Faydaları saymakla bitmiyor her derde deva Ankara'nın şifa kaynağı! Faydaları saymakla bitmiyor her derde deva Türkiye'nin başkenti olan Ankara yıllar boyunca bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve farklı milletlerden değişik kültürleri kendine empoze etmiştir. kendini yoktan var etmiş bir şehirdir Ankara.
Burası resmen Türkiye'nin en şifalı suyu! Ankara'da herkes orada şifa buluyor keşfetmeyen bin pişman Burası resmen Türkiye'nin en şifalı suyu! Ankara'da herkes orada şifa buluyor keşfetmeyen bin pişman Başkent Ankara'da kaplıcaları ile bilinen bazı ilçeler bulunuyor. Ankaralıların şifa bulduğu bir kaplıca da Haber Ankara okurlarının gündemine oturdu. Ankara'da yaşayan yaşamayan herkesin keşfetmesi gereken şifa arayanların uğrak adresini derledik.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ'den kesinti ve tasarruf uyarısı geldi! Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ'den kesinti ve tasarruf uyarısı geldi! ASKİ Genel Müdürlüğü, 13 Eylül 2023 tarihi ile birlikte Ankara'nın Ayaş ilçesinde yaşayanlar için duyuru yaptı. Duyuruda belirli saat aralıklarına dikkat çekilerek su kesintisi bilgilerine yer verildi.
Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş gözyaşları içinde toprağa verildi Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş gözyaşları içinde toprağa verildi Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş 72 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 14 Ağustos günü hayatını kaybeden Ayaş Belediye Başkanı Demirbaş'ın cenazesi toprağa verildi.
Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş yaşamını yitirdi Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş yaşamını yitirdi Ankara’nın Ayaş ilçesinin Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Ayaş Domatesi Avrupa Birliği tescil yoluna çıktı! Ayaş Domatesi Avrupa Birliği tescil yoluna çıktı! Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Kacır AB nezdinde gerçekleşen 42 başvurunun ardından inceleme süreçlerinin devam ettiği bilgisine yer verdi.