Akyurt

Ankara Akyurt'ta öğrenci servis ücretlerine yüzde 30 zam geldi! Ankara Akyurt'ta öğrenci servis ücretlerine yüzde 30 zam geldi! Yeni yıl ile beraber açıklanan maaş zamlarının beraberinde pek çok zam haberi geldi. Kalem kalem açıklanan zamlar vatandaşların bütçe dengelerini sarsmaya devam ederken çocuğu okula giden Ankaralılar için kötü haber geldi. Akyurt ilçesinde servis ücretlerine zam yapıldığı öğrenildi.
Akyurt'ta eşek bataklığa saplandı! Kepçeyle kurtarıldı Akyurt'ta eşek bataklığa saplandı! Kepçeyle kurtarıldı Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir eşek bataklığa saplandı. Eşeğin halini görev vatandaşlar hemen müdahalede bulunurken eşeğe ulaşılamayınca Akyurt Belediyesi'ne yapılan ihbar sonucu olay yerine kepçe sevk edildi. Eşek, uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.
Ankara Akyurt'ta epilepsi hastası genç boş arazide ölü bulundu! Ankara Akyurt'ta epilepsi hastası genç boş arazide ölü bulundu! Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelirken bu olaylar da basına yansımaya devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Akyurt ilçesinde epilepsi hastası gencin boş arazide ölü bulunduğu bildirildi.
Ankara'da yaşanan olay yok artık dedirtti! Market çalışanlarını silahla kovaladı Ankara'da yaşanan olay yok artık dedirtti! Market çalışanlarını silahla kovaladı Ankara'nın Akyurt ilçesinde, duyanlara yok artık dedirten bir olay yaşandı. Market önünde bulunan nar kasalarını deviren sürücü, market çalışanlarını da silahla kovaladı.
Ankara'da kendilerini MİT mensubu olarak tanıtan şahıslar 400 bin TL dolandırdılar! Ankara'da kendilerini MİT mensubu olarak tanıtan şahıslar 400 bin TL dolandırdılar! Ülkemizde dolandırıcılık olaylarına ilişkin haberler sıklıkla basında yer alıyor. Son olarak Ankara'da yaşanan bir dolandırıcılık olayı daha basına yansıdı ve vatandaşın toplamda 400 bin lira tutarında dolandırıldığı ortaya çıktı.
Ankara'nın bu ilçesinin sit alanı ilan edildiğini eminiz kimse bilmiyor! Türk Hükümdarlarını ağırlayan ilçenin hikayesi şaşırtıyor Ankara'nın bu ilçesinin sit alanı ilan edildiğini eminiz kimse bilmiyor! Türk Hükümdarlarını ağırlayan ilçenin hikayesi şaşırtıyor Başkent Ankara'nın ev sahipliği yaptığı 25 ilçesi de birbirinden farklı hikayeleri içinde barındırıyor. Ankara'nın ilçelerinde dikkati çeken özellikler bulunurken Türk Hükümdarlarını topraklarında ağırlayan o adresle ilgili bilinmeyenleri derledik.
Ankara’da kış lastiği uygulaması denetimleri başladı Ankara’da kış lastiği uygulaması denetimleri başladı Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan araçlar için getirilen zorunlu kış lastiği uygulaması kapsamında Ankara’da denetim yapıldı. 1 Aralık tarihinde başlayan zorunlu kış lastiği uygulamasının ilk gününde sıkı denetimler dikkat çekti.
Akyurt Belediye Başkanı'ndan yürüme engelli vatandaşa sürpriz ziyaret! Akyurt Belediye Başkanı'ndan yürüme engelli vatandaşa sürpriz ziyaret! Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık tarafından bugün yürüme engelli bir vatandaşın evine gerçekleştirilen sürpriz ziyaret ile doğum günü kutlaması yapıldı.
Akyurt Belediyesi okullara spor malzemesi yardımı yaptı Akyurt Belediyesi okullara spor malzemesi yardımı yaptı Ankara'nın ilçe belediyeleri vatandaşlara verdiği destekler ile Ülkeye örnek olmaya devam ederken son olarak Akyurt Belediyesi okullara spor malzemeleri yardımında bulundu.
Ankara'nın bilinen en eski tarihi! Akyurt Balıkhisar Höyüğü Ankara'nın bilinen en eski tarihi! Akyurt Balıkhisar Höyüğü Başkent Ankara'nın her köşesi ayrı bir tarihi doku. Ankara bulunduğu jeopolitik konumu sayesinde yüzyıllarca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış. Balıkhisar Hüyüğü'de Ankara'da bilinen en eski yerleşim yerlerinden biri.
Ankara Akyurt'ta belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı Ankara Akyurt'ta belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Trafik kazalarında can ve mal kayıplarının yanı sıra maddi hasar ve yaralanmalar da meydana geliyor. Son olarak Ankara'da belediye otobüsü ile otomobilin çarpıştığı öğrenildi.
Ankaralılar bunu duyunca şoke olacaksınız! O ilçenin eski adı duyanları hayrete düşürdü sizde bilmiyorum demeyin Ankaralılar bunu duyunca şoke olacaksınız! O ilçenin eski adı duyanları hayrete düşürdü sizde bilmiyorum demeyin Başkent Ankara'nın 25 ilçesi bulunuyor. 25 ilçeye ev sahipliği yapan Ankara'nın tarihi merak konusu olmaya devam ederken bir ilçenin eski adını öğrenenler resmen hayrete düştü. Ankara'nın meraklıları için o ilçeye dair detayları derledik.