ANASAYFA Akyurt Akyurt Belediyesi okullara spor malzemesi yardımı yaptı

Akyurt Belediyesi okullara spor malzemesi yardımı yaptı

Ankara'nın ilçe belediyeleri vatandaşlara verdiği destekler ile Ülkeye örnek olmaya devam ederken son olarak Akyurt Belediyesi okullara spor malzemeleri yardımında bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Akyurt Belediyesi okullara spor malzemesi yardımı yaptı

Ankara'nın ilçe belediyeleri yaptığı çalışmalar ve projeler takdir toplamaya devam ediyor. Akyurt Belediyeside vatandaşlara yaptığı yardımlarda Ankara'da adından sıkça bahsettiriyor. Son olarak her yıl olduğu gibi bu yılda spora ve okullara olan desteğini sürdürüyor.

"BİZİM YAPTIĞIMIZ İŞİN KOLAY KISMI"

Ankara'nın Akyurt Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da spora ve okullara olan desteğini sürdürüyor. Kültür Merkezi’nde düzenlenen Okullara Spor Malzemesi Desteği programına Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan, Akyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nadi Tiryaki, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

aw058090-01.jpg

Spora ve sporcuya desteği her fırsatta teşvik eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, programda şöyle konuştu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz için spor malzemelerini temin ettik. Birazdan teslim edeceğiz. Aslında bizim desteğimiz işin kolay tarafı. Esas zor olan tarafı ise bu malzemeleri kullanarak cevherler keşfeden ve yetiştiren eğitimcilerimizde. Bu sebepten değerli öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Değerli öğretmenlerimiz, çocuklarımızı yetiştirirken muhakkak akademik eğitim çok önemli ama akademik eğitimin yanında sportif ve kültürel eğitim de çok önemli. Bu noktada da en büyük iş siz değerli eğitimcilerimize düşüyor. Onu da başaran siz değerli eğitimcilerimizsiniz.”

Programın sonunda spor malzemeleri okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerine Başkan Hilal Ayık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nadi Tiryaki ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan tarafından teslim edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Halinde fiyatlar belli oldu! 21 Ekim Cumartesi Ankara balık hal fiyatları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Halinde fiyatlar belli oldu! 21 Ekim Cumartesi Ankara balık hal fiyatları