Beypazarı

Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
Beypazarı Belediyesi ilçedeki restoran işletmecileriyle bir araya geldi Beypazarı Belediyesi ilçedeki restoran işletmecileriyle bir araya geldi Beypazarı Belediyesi ilçe turizmine katkıda bulunak amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda çeşitli işletmelerle bir araya geliyor.
Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol okulu kurs kayıtları başladı Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol okulu kurs kayıtları başladı Beypazarı Belediyesi’nin yaz futbol okulu kurslarının kayıtları bugün itibariyle başladı. Kurslarla ilgili detaylar Beypazarı halkı tarafından merak edildi.
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, Hacet Bayramı programına katıldı Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, Hacet Bayramı programına katıldı Beypazarı ilçesinde Hacet Bayramı dolayısıyla program gerçekleştirildi. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap da programa katılım gösterdi.
Beypazarı Belediyesi yeni çöp toplama saatlerini vatandaşlara hatırlattı Beypazarı Belediyesi yeni çöp toplama saatlerini vatandaşlara hatırlattı Beypazarı Belediyesi çöp toplama saatleriyle ilgili yeni bir duyuruda bulundu. Belediye duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden yaptı.
Beypazarı Belediyesi onarım ve yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi onarım ve yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçedeki onarım ve yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.
Beypazarı Belediyesi kentte çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi kentte çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına çiçeklendirme çalışmalarına devam etti. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasını rengarenk bir hale getirdi.
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap belediye personeli ile bayramlaştı Beypazarı Belediye Başkanı Kasap belediye personeli ile bayramlaştı Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesinin ardından belediye personelinin geçmiş bayramını kutladı.
Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi coşkusu yaşandı Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi coşkusu yaşandı Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği tarafından Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi yapıldı. Geceye Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı ve Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da katıldı.
Beypazarı Belediyesi Kore Gazisi Ömer Kaya’yı son yolculuğuna uğurladı Beypazarı Belediyesi Kore Gazisi Ömer Kaya’yı son yolculuğuna uğurladı Beypazarı Belediyesi yöneticileri vefat eden Kore Gazisi Ömer Kaya’nın cenazesine katıldı. Cenazeye Beypazarı Belediyesi Kaymakamı ve Başkan Yardımcısı katılım gösterdi.
Beypazarı Belediyesi Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı yoğun ilgi görüyor Beypazarı Belediyesi Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı yoğun ilgi görüyor Beypazarı Belediyesi’nin ufak dokunuşlarıyla ön plana çıkan ve güzelliğiyle hayran bırakan Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı, ziyaretçilerinden tam not alıyor.
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap bir huzurevine bayram ziyaretinde bulundu Beypazarı Belediye Başkanı Kasap bir huzurevine bayram ziyaretinde bulundu Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Kurban Bayramı’nın son günündeki Ayvaşık Mahallesi’ndeki huzurevini ziyaret etti.