Dünya

Karavanla dünya turu! Alman çift hayallerini gerçekleştiriyor! Karavanla dünya turu! Alman çift hayallerini gerçekleştiriyor! Alman çift, tüm ülkeleri gezip kültürleri görme hayallerini karavanlarıyla gerçekleştiriyor.
İsrail’in Gazze’deki gece saldırıları devam ediyor! 24 Filistinli yaşamını yitirdi İsrail’in Gazze’deki gece saldırıları devam ediyor! 24 Filistinli yaşamını yitirdi İsrail’in Gazze saldırılarında binlerce Filistinli hayatını kaybetmeye devam ediyor. İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde gece saldırılarında 24 Filistinli yaşamını yitirdi.
Yaşadığı suikast girişimi sonrası Donald Trump ilk kez kürsüye çıkıp açıklamalar yaptı Yaşadığı suikast girişimi sonrası Donald Trump ilk kez kürsüye çıkıp açıklamalar yaptı Geçtiğimiz günlerde kendisine suikast girişimi yapılan ve kulağından yaralanan Donald Trump ilk kez kürsüye çıkıp açıklamalar yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Donald Trump ile yaşanan suikast girişimini görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan Donald Trump ile yaşanan suikast girişimini görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşadığı suikast girişiminin ardından Donald Trump ile ilk kez görüştü. Erdoğan, ABD Başkan adayı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Kıbrıs harekatının 50. yılı kutlanacak! Neden yapıldı, sonuçlar ne oldu? Kıbrıs harekatının 50. yılı kutlanacak! Neden yapıldı, sonuçlar ne oldu? Yunanistan cephesinden yakın zamanda kutlanacak olan Kıbrıs adasına operasyonun yıl dönümü ile ilgili çirkin ifadeler geldi. Türk makamlarından hızlı bir cevap gelirken yıllar önce yaşananlar yeniden gündem oldu.
İklim değişikliğinin yeni bir etkisi daha ortaya çıktı! Sonuç Dünya’nın da dengesini değiştirdi İklim değişikliğinin yeni bir etkisi daha ortaya çıktı! Sonuç Dünya’nın da dengesini değiştirdi İklim değişikliğinin etkileri dünyayı geniş kapsamda etkilemeye devam ederken araştırmacılar yeni bir etkisinin daha olduğunu ortaya çıkardı.
Simpsonlar kehanetleri hangi bölümlerde var, nasıl biliniyor? Simpsonlar kehanetleri hangi bölümlerde var, nasıl biliniyor? Dünya televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan The Simpsons, özellikle ülkemizde pek çok siyasi ve küresel boyuttaki hadiselerin gerçekleşmesiyle bağdaştırılıyor. Dizinin bu tür olayları önceden tahmin ettiği iddia ediliyor.
ABD Merkez Bankası faiz toplantısı ne zaman, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? ABD Merkez Bankası faiz toplantısı ne zaman, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Para piyasaları tarafından beklenen faiz kararları yakın takipte yer alıyor. FED'in faiz kararı piyasaların gündeminde yer alırken kararın açıklanacağı toplantının yapılacağı tarih de merak konusu oldu.
Burası dünyanın en sessiz odası! Bu odada en uzun kalma süresi 55 dakika! Burası dünyanın en sessiz odası! Bu odada en uzun kalma süresi 55 dakika! Dünyanın en sessiz yeri olarak Guinness Rekorlar Kitabına giren odada 1 saat bile durulamıyor. Dünyanın en sessiz odasını görenler, büyük bir merak duygusuna kapılıyor.
Avustralyalı deprem bilimci Hoogerbeets yine uyardı! 7 ila 8 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Avustralyalı deprem bilimci Hoogerbeets yine uyardı! 7 ila 8 büyüklüğünde deprem bekleniyor! 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden itibaren ülkemiz dahil dünyadan da birçok deprem bilimci takip edilmeye başlandı. Onlardan biri olan Avustralyalı deprem bilimci Frank Hoogerbeets, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir duyuru yaptı.
ABD Başkanı Trump suikaste uğradı, dünya ayağa kalktı! ABD Başkanı Trump suikaste uğradı, dünya ayağa kalktı! Amerika'nın sivri dilli ismi ve eski Başkanı Donald Trump ölümün kıyısından döndü. 2016-2020 yılları arasında ülkenin lideri olan Trump'a katıldığı mitingde ateş açıldı.
İskoçya'da toplu balina ölümü! 77 pilot balina kıyıya vurdu İskoçya'da toplu balina ölümü! 77 pilot balina kıyıya vurdu İskoçya'nın Orkney Adaları'nda toplu balina ölümü görüldü. 77 pilot balinanın neden kıyıya vurduğu ise bilinmiyor.