Kahramankazan

Kahramankazan’da Kıbrıs gazilerine özel yemek düzenlendi Kahramankazan’da Kıbrıs gazilerine özel yemek düzenlendi Kahramankazan Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü vesilesiyle Kıbrıs gazilerine özel yemek düzenledi.
Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor. Belediye 18-45 yaş arası kadın ve erkek vatandaşları istihdam edecek.
Kahramankazan Belediyesi kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyecek Kahramankazan Belediyesi kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyecek Kahramankazan Belediyesi, kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Kadınlar Matinesi adlı etkinlikte sürpriz konuklar da yer alacak.
Kahramankazan Belediyesinden ASO Başkanı Ardıç'a ziyaret Kahramankazan Belediyesinden ASO Başkanı Ardıç'a ziyaret Kahramankazan Belediyesi başkan ve başkan yardımcıları, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç’a makamında ziyarette bulundu.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşlara aşure dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşlara aşure dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Muharrem Ayı’nın onuncu günü olarak da kabul edilen Aşure Günü'nde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure ikramı Salı Pazarı’nda gerçekleşti.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, Yağlı Güreş Festivali'ne katıldı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, Yağlı Güreş Festivali'ne katıldı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, 44. Geleneksel Aluçdağı Yağlı Güreş Festivali'ne katıldı.
Kahramankazan’ın halter takımı Gençler Kulüpler Şampiyonası’nda üçüncü oldu Kahramankazan’ın halter takımı Gençler Kulüpler Şampiyonası’nda üçüncü oldu Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı, genç kulüpler alanında düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası’nda üçüncü olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz için özel etkinlikler gerçekleştirdi Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz için özel etkinlikler gerçekleştirdi Kahramankazan Belediyesi, ilçe için büyük önem taşıyan 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için özel bir program düzenledi.
Kahramankazan’ın emekçi kadınları ürünlerini sergilemeye devam ediyor Kahramankazan’ın emekçi kadınları ürünlerini sergilemeye devam ediyor Kahramankazan Belediyesi, üretici kadınların emeğine yönelik çalışmalar gerçekleştirirken belediye bu kapsamda Üreten Kadın Çarşısı’na ilçe halkını bir kez daha davet etti.
Kahramankazan Belediyesi KPSS'ye girecek adaylara başarılar diledi Kahramankazan Belediyesi KPSS'ye girecek adaylara başarılar diledi Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda KPSS'ye girecek tüm adaylara başarılar diledi.
Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz programını duyurdu Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz programını duyurdu Kahramankazan Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için özel bir anma programı düzenledi. Belediye programın detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlere forma dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlere forma dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, gençlerle bir araya gelerek forma dağıtımı gerçekleştirdi.