Kültür-sanat

Ferit Edgü kimdir, neden öldü, hangi kitapları yazdı? Ferit Edgü kimdir, neden öldü, hangi kitapları yazdı? Türk edebiyatının usta yazarlarından Ferit Edgü ile ilgili üzücü bir haber geldi. Ferit Edgü’nün kim olduğu, neden öldüğü ve hangi kitapları yazdığı merak edildi.
Pink Martini Türkiye'de! Hayranlarına Türkçe teşekkür etti! Pink Martini Türkiye'de! Hayranlarına Türkçe teşekkür etti! ABD'li müzik grubu Pink Martini, İstanbul'da müzikseverlerle bir araya geldi. Grubun solisti China Forbes, konserde hayranlarına Türkçe teşekkür etti.
Canavar Avcısı konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Canavar Avcısı konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Canavar Avcısı pandemi döneminde sinemaları es geçip kiralama ve dijital platformlarında yayınlanmıştı. Televizyonda yayınlanacak olan filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.
Neşet Ertaş adına türkü bahçası kuruldu Neşet Ertaş adına türkü bahçası kuruldu Kırşehir'de Neşet Ertaş adına kurulan türkü bahçasında Ertaş'ın sevilen şarkıları, ziyaretçilere dinletiliyor.
Tarihi Kız Köprüsü zamana meydan okuyor Tarihi Kız Köprüsü zamana meydan okuyor Sivas'ın Divriği ilçesinde yer alan 8 asırlık Kız Köprüsü, doğaseverlere unutulmaz ve eşsiz manzaralar sunarak görenleri büyülüyor.
Yıldız Sarayı'na ziyaretler başladı 5 bin 464 kişi ağırlandı Yıldız Sarayı'na ziyaretler başladı 5 bin 464 kişi ağırlandı Osmanlı Devleti'nin son dönemlerine tanıklık eden Yıldız Sarayı, yaklaşık altı yıl süren restorasyon sürecinin ardından ziyarete açıldı. Yıldız Sarayı ziyarete açıldığı ilk günde 5 bin 464 kişiyi ağırlarken vatandaşın ilgisi de oldukça yoğundu.
Şener Kökkaya kimdir, hangi filmler ve dizilerde oynadı? Şener Kökkaya kimdir, hangi filmler ve dizilerde oynadı? Başta BKM filmleri olmak üzere birçok film ve dizide rol almış oyuncu Şener Kökkaya 82 yaşında hayata veda etti. Sanatçının hayatına dair detaylar merak edildi.
Deadpool & Wolverine hangi zamanda geçiyor? Öncesinde hangi filmler izlenmeli? Deadpool & Wolverine hangi zamanda geçiyor? Öncesinde hangi filmler izlenmeli? Deadpool & Wolverine için sinemaseverler gün sayıyor. Çarşamba günü vizyona girecek filmin hangi zamanda geçtiği ve öncesinde hangi filmlerin izlenmesi gerektiği ise merak edildi.
Demir Maske filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Demir Maske filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Aksiyon sinemasının iki dev ismini buluşturan Demir Maske, televizyonlarda gösteriliyor. Sinemaseverler filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini merak etti.
Kirpi Sonic konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Kirpi Sonic konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Video oyun dünyasının sevilen karakteri Kirpi Sonic filmi sinema ve dijital platformlardan sonra yeniden televizyonlarda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.
Yıldız Sarayı nerede, nasıl gidilir, ne zaman ziyarete açılıyor? Yıldız Sarayı nerede, nasıl gidilir, ne zaman ziyarete açılıyor? Yıldız Sarayı, yaklaşık 6 yıllık restorasyonun ardından kapılarını halka açıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek olan Yıldız Sarayı'nın ne zaman açılacağı, nasıl gidileceği de merak konusu oldu.
İkinci Şans konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İkinci Şans konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İkinci Şans filmi sinema ve dijital platformlardan sonra yeniden televizyonlarda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.