Kızılcahamam

Kızılcahamam Belediyesi Sıfır Atık Bahçesi öğrencilerin uğrak noktası oldu Kızılcahamam Belediyesi Sıfır Atık Bahçesi öğrencilerin uğrak noktası oldu Ankara'nın ilçe belediyeleri tarafından hayata geçirilen projeler yakından takip ediliyor. Kızılcahamam Belediyesi de doğa dostu projeleri ile özellikle öğrencilerin bilinçlenme sürecine katkı sağlıyor.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı Ülke genelinde vatandaşları doğayı koruma ve çevreyi temiz tutma konusunda bilinçlendirme adına önemli bir kampanya gerçekleştirildi. 81 ilde de düzenlen kampanya yöneticiler ve her yaştan insan beraber ormanlarda temizlik yaptı.
Kızılcahamam Belediyesi sosyal kart sahiplerine 1000 TL destek ödemesi yaptı Kızılcahamam Belediyesi sosyal kart sahiplerine 1000 TL destek ödemesi yaptı Ülkemizde ihtiyaç sahipleri için geliştirilen pek çok program bulunuyor. Bu programlara olan rağbet her geçen gün artarken yapılan yardımlara ilişkin açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Son olarak Kızılcahamam Belediyesi tarafından sosyal kart sahiplerine bin lira tutarında destek ödemesi yapıldığı bildirildi.
Kızılcahamam'da Belediye Başkanı Acar ile vatandaşlar yağmur duasına çıktı! Kızılcahamam'da Belediye Başkanı Acar ile vatandaşlar yağmur duasına çıktı! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan vatandaşlar ile Belediye Başkanı Süleyman Acar, yağmur duası gerçekleştirdi.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar vatandaşları Kral Havuzu'na davet etti Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar vatandaşları Kral Havuzu'na davet etti Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, hafta sonunda plan yapmak isteyen vatandaşlar için bir açıklamada bulundu. İlçede bulunan Kral Havuzu'na tüm vatandaşları davet eden Başkan Acar, havuzla ilgili de bilgiler verdi.
Kızılcahamam'da 23 Nisan'a özel Çocuk Şenliği düzenlendi! Kızılcahamam'da 23 Nisan'a özel Çocuk Şenliği düzenlendi! Bugün Kızılcahamam Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel çocuk şenliği düzenlendi.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'dan önemli seçim açıklaması! Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'dan önemli seçim açıklaması! 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yarın Kızılcahamam Belediye Başkanı olarak mazbatasını alacak Süleyman Acar, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara seslendi.
2024 Ankara Kızılcahamam Yerel Seçim Sonuçları! Kızılcahamam'ın Belediye Başkanı kim oldu? 2024 Ankara Kızılcahamam Yerel Seçim Sonuçları! Kızılcahamam'ın Belediye Başkanı kim oldu? Türkiye yarın seçime gidiyor! 31 Mart yerel seçimlerinde Ankaralı vatandaşlar tarafından Kızılcahamam'da hangi adayın belediye başkanı olacağı merak edilmesi ile birlikte YSK'dan gelecek olan kesin sonuçları son dakika takip edebilirsiniz.
Ankara Kızılcahamam'daki Karagöl Jeositi kış aylarındaki güzelliği ile görenleri büyülüyor Ankara Kızılcahamam'daki Karagöl Jeositi kış aylarındaki güzelliği ile görenleri büyülüyor Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yer alan Karagöl Jeositi kış aylarının gelmesi ile birlikte farklı bir görünüme kavuştu. Şehir hayatının stresinden sıkılan vatandaşlarda bu bölgeye gelip kamp kurmaya başladı.
Ankara'nın o ilçesi Nevşehir'i aratmıyor! Gelin Kayaları görenleri büyülüyor Ankara'nın o ilçesi Nevşehir'i aratmıyor! Gelin Kayaları görenleri büyülüyor Ankara'nın o ilçesi ziyaretçileri adete Nevşehir'de gibi hissettiriyor. Görenlerin 'yok artık' dediği ilçe büyülemeye devam ediyor. İşte o ilçeye dair detaylar...
Ankara Kızılcahamam'da ceviz fidanı dağıtıldı Ankara Kızılcahamam'da ceviz fidanı dağıtıldı Ankara'da birbirinden farklı etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Başkentte bu kez Toprağıma Umut Ektim adlı bir etkinlik düzenlendi. Söz konusu etkinlikte ceviz fidanı dağıtıldığı öğrenildi.
Kızılcahamam’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği tamamlandı! Kızılcahamam’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği tamamlandı! 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Kızılcahamam'da etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Kızılcahamam Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu.