ANASAYFA Kızılcahamam Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar vatandaşları Kral Havuzu'na davet etti

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar vatandaşları Kral Havuzu'na davet etti

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, hafta sonunda plan yapmak isteyen vatandaşlar için bir açıklamada bulundu. İlçede bulunan Kral Havuzu'na tüm vatandaşları davet eden Başkan Acar, havuzla ilgili de bilgiler verdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar vatandaşları Kral Havuzu'na davet etti

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar vatandaşları Kral Havuzu'na davet etti -  Başkent Ankara'da ziyaret edilebilecek pek çok turistik nokta bulunuyor. Tarihi mekanlara ev sahipliği yapan Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi de bünyesinde Kral Havuzu'nu barındırıyor. 

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, şehir stresinden bunalanları Kral Havuzu'nu görmeye davet eden bir paylaşımda bulunurken alanla ilgili olara da bilgiler verdi. 

KIZILCAHAMAM BELEDİYE BAŞKANI ACAR ‘’BU HAFTAKİ ROTANIZ YİNE KIZILCAHAMAM OLSUN''

Başkent Ankara'nın merkezine 70 kilometre uzaklıkta bulunan Kızılcahamam ilçesinde yer alan Kral Havuzu, doğal güzelliğiyle ziyaretçileri kendisine çekiyor. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal medya hesabından davette bulunarak, "Bu haftaki rotanız yine Kızılcahamam olsun. Dağlardan süzülerek gelen güzellik, Kral Havuzu. 

Mini şelale havasına sahip Kral Havuzu, mistik ortamıyla şehrin stresinden uzaklaşıp aileniz ve dostlarınızla gelebileceğiniz, doğayla iç içe, güzel bir hafta sonu tercihi sunuyor." ifadesini kullandı. Havaların ısınması ile birlikte özellikle hafta sonları şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlerin tercih ettiği yerler arasında bulunan Kral Havuzu'nda kamp ve piknik yapma imkanı bulunuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da ücretsiz ulaşım müjdesi! Gören kıskanacak

Ankara'da ücretsiz ulaşım müjdesi! Gören kıskanacak