Güdül

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yağış sonrası vatandaşa destek mesajı verdi Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yağış sonrası vatandaşa destek mesajı verdi Ankara'da yaşanan yağış pek çok ilçeyi vurdu. Yaşanan yağıştan etkilenen yerler arasında yer alan Güdül'de Belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdü.
Güdül Belediyesi ışıklandırma ve yabani ot temizliği çalışmalarına devam ediyor Güdül Belediyesi ışıklandırma ve yabani ot temizliği çalışmalarına devam ediyor Güdül ilçesinde belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde bakım hizmeti sürüyor. Tespit edilen sorunları giderek belediye çalışanları ilçenin görünümünün daha iyi olması için adımlar atıyor.
Güdül'de belediye başkanı ile birlikte vatandaşlar yağmur duasına çıktı! Güdül'de belediye başkanı ile birlikte vatandaşlar yağmur duasına çıktı! Bugün Güdül Belediye Başkanı ile birlikte vatandaşlar Ankara'da etkili olan yağışların etkilemediği Güdül ilçesinde yağmur duasına çıktı.
Güdül Belediye Başkanı Doğanay 23 Nisan'da çocuklara futbol ve voleybol toplu hediye etti! Güdül Belediye Başkanı Doğanay 23 Nisan'da çocuklara futbol ve voleybol toplu hediye etti! Ülke genelinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay çocuklara hediyeler verdi.
Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi Ankara'da temizlik seferberliği başlatan Belediyeler arasına Güdül'de katıldı. İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay'dan geldi.
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay vatandaşlarla belediye binasında bayramlaştı Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay vatandaşlarla belediye binasında bayramlaştı Ankara'nın ilçelerinde belediye yönetimleri ile ilçe sakinleri bayramlaşma programları sürüyor. Bu kapsamda Güdül ilçesinde de renkli görüntüler oluştu.
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi Güdül'de değişim süreci tamamlanmış ve yeni belediye yönetimi iş başı yapmıştı. Güdül Belediyesi'nden yeni döneme dair yeni bir paylaşım daha geldi.
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay mazbatasını alarak göreve başladı Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay mazbatasını alarak göreve başladı Ankara'nın Güdül ilçesinde yerel seçim süreci resmen tamamlandı. Belediye Başkanı olarak seçilen Doğanay'a mazbatası verildi.
CHP Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay kimdir? CHP Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay kimdir? Yerel seçimler için partilerin belirleyeceği belediye başkan adayları merak ediliyor. Süreç devam ederken CHP, Ankara'da 3 ilçe belediyesi için adaylarını açıkladı. CHP, Güdül ilçesinde Mehmet Doğanay'ı aday gösterdi. Güdül Belediye Başkan adayı Mehmet Doğanay'ın kimliği ve kariyeri merak konusu olurken Haberankara.com okurları için detayları derledik.
Halatla atlama sporunu deneyimlemek isteyen Ankaralı adrenalin tutkunları burada buluşuyor! Halatla atlama sporunu deneyimlemek isteyen Ankaralı adrenalin tutkunları burada buluşuyor! Ankaralı adrenalin tutkunları tehlikeli sporları yapabilecekleri alanları araştırmaya devam ediyor. Tehlikeli sporların Ankara'daki adresi belli olurken bu adresi Haberankara.com okurları için derledik.
Ankara'nın Güdül ilçesinde yeni otobüs durakları kazandırıldı! Ankara'nın Güdül ilçesinde yeni otobüs durakları kazandırıldı! Ankara'nın Güdül ilçesinde yeni otobüs durakları için yapılan çalışmalar sona erdi. İlçe halkı bekledikleri yeni otobüs duraklarına kavuştu.
Ankara'da nereye gidelim diye düşünenler! Öyle bir yer var ki havası başınızı döndürecek Ankara'da nereye gidelim diye düşünenler! Öyle bir yer var ki havası başınızı döndürecek Başkent Ankara'da bir gidenin birde gitmeyenin pişman olduğu yer, Güdül Şelalesi. Ankara'nın içinde bulunan doğa harikası vatandaşların uğrak yeri oldu.