ANASAYFA Güdül Güdül'de belediye başkanı ile birlikte vatandaşlar yağmur duasına çıktı!

Güdül'de belediye başkanı ile birlikte vatandaşlar yağmur duasına çıktı!

Bugün Güdül Belediye Başkanı ile birlikte vatandaşlar Ankara'da etkili olan yağışların etkilemediği Güdül ilçesinde yağmur duasına çıktı.
yazar
Sinem GÜVEN
Güdül'de belediye başkanı ile birlikte vatandaşlar yağmur duasına çıktı!

Ankara il genelinde bugün gök gürültülü sağanak yağış hakim oldu. Yağışların hakim olduğu ilin bazı ilçelerinde ise fazla yağış görülemedi. Bunun üzerine bereketli olması ve yağışların ilçede de yaşanması için Ankara Güdül'de vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Düzenlenen bu yağmur duasına Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay da katılım sağlarken, duaların ardından vatandaşlara etli pilav dağıtımı yapıldı.

GÜDÜL'DE YAĞMUR DUASINA ÇIKILDI!

Ankara’nın Güdül ilçesinde Ziraat Odası tarafından yağmur duası tertiplendi. İlçe Merkezi Cumhuriyet Meydanında düzenlenen yağmur duasına Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, vatandaşlar ve çiftçiler katıldı.

“ALLAH BOL VE BEREKETLİ YAĞMURLAR NASİP ETSİN!”

Yağmur duasının ardından açıklamada bulunan  Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, huşu içinde yağmur duasında bulunduklarını söyledi. Yağışların bereketli olması için dualar edildi.

Kaynaşmaların birliğin ve beraberliğin ifadesi olduğunu belirten Mehmet Doğanay, “Cenabı Allah bu birliğimizi, bereketimizi elimizden almasın. Bol ve bereketli yağmurlar nasip etsin. Dualarımızı kabul etsin. Bizlere bol bol rahmetler versin.” şeklinde açıklamalarda bulundu

Güdül'de Ziraat Odası tarafından düzenlenen bu yağmur duasının akabinde halka etli pilav ikramında bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği bir kez daha gök gürültülü sağanak yapış uyarısında bulundu!

Ankara Valiliği bir kez daha gök gürültülü sağanak yapış uyarısında bulundu!