Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesinden büyük gurur! Halk Dansları topluluğu şampiyon oldu Yenimahalle Belediyesinden büyük gurur! Halk Dansları topluluğu şampiyon oldu Türkiye'nin zengin folklor kültürünü yansıtmak adına ülkenin dört bir yanında resmi ve özel kuruluşların bir ara getirdiği dans toplulukları bulunuyor. Bu topluluklar kendi aralarında dönem dönem çeşitli yarışmalara katılıyor.
Yenimahalle Belediyesi'nden Yakacık Mesire Alanı açıklaması Yenimahalle Belediyesi'nden Yakacık Mesire Alanı açıklaması Yenimahalle ilçesindeki vatandaşlar dahil olmak üzere bir çok yerleşim yerlerinden insanın gittiği Yakacık'taki alam ile ilgili belediye bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda alanın ziyarete kapatılacağı gün hakkında bilgiler verildi.
Yenimahalle Belediyesi çocuklara trafik kurallarını eğlenirken öğretmeye devam ediyor Yenimahalle Belediyesi çocuklara trafik kurallarını eğlenirken öğretmeye devam ediyor Geleceğin sürücüleri olarak yollarda yer alacak çocuklara küçük yaştan itibaren eğitim verilmesi büyük önem taşıyan bir husus olarak kabul ediliyor. Yenimahalle ilçesinde de bu bilinçle çeşitli iş birlikleri yapılarak bilgilendirmeler yapılıyor.
Yenimahalle Belediyesi hijyen kurallarına uymayan işletmelere göz açtırmıyor Yenimahalle Belediyesi hijyen kurallarına uymayan işletmelere göz açtırmıyor Belediyelere bağlı olarak gün içinde çalışmalarını sürdüren Zabıta ekipleri toplum sağlığını ön planda tutuyor. Ekiplerin iş yerlerinde yaptığı denetimlerde ise şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkıyor.
YENİMEK yaz kursları başladı! 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı YENİMEK yaz kursları başladı! 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı Yenimahalle Belediyesi YENİMEK yaz kursları başladı. 5 bin öğrenci, yaz kurslarına kayıt yaptırdı ve birbirinden farklı branşlardan eğitim alarak kendini geliştirme fırsatı yakaladı.
Yenimahalle Belediyesi ilçeye bir Kreş ve Gündüz Bakımevi kazandırıyor! Ön kayıtlar başladı Yenimahalle Belediyesi ilçeye bir Kreş ve Gündüz Bakımevi kazandırıyor! Ön kayıtlar başladı Küçük yaşta çocuğu bulunan aileler için evlatlarının hayatlarının ilk yıllarında alacakları eğitim büyük anlam taşıyor. Bu konuda anne babalar çocuklarının faydalı ortamlarda arkadaşlık kurması ve eğitim alması için kreş ve gündüz bakım evlerine yöneliyor.
Yenimahalle Belediyesi teknoloji bağımlığına karşı savaş açtı! Yenimahalle Belediyesi teknoloji bağımlığına karşı savaş açtı! Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşları sosyal anlamda geliştiren ve eğiten programlar düzenlenmeye devam ediliyor. Bu kapsamda belediye yönetimi tarafından bir eğitim daha verildi.
Yenimahalle Belediyesi kanser hastaları ve yakınları için ücretsiz konaklama imkanı sunuyor Yenimahalle Belediyesinden kanser hastaları ve yakınları için ücretsiz konaklama imkanı Ankara'da kanser hastalarının tedavi olmak için gittiği Onkoloji hastanesi farklı yerleşim yerlerinden vatandaşlara da ev sahipliği yapıyor. Hastalığına çare bulmak için buraya gelen vatandaşların en çok sıkıntı çektiği konular arasında kalacak yer yatıyor.
Yenimahalle Belediyesi çalışanlarına yangına müdahale konusunda eğitim verdi Yenimahalle Belediyesi çalışanlarına yangına müdahale konusunda eğitim verdi Günlük hayatta insanlar çoğu zaman yangın ya da kaza gibi olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalabiliyor. Bu tarz durumlara karşı önceden hazırlıklı olmak ve gerekli eğitimleri almak kritik önem arz ediyor.
Yenimahalle Belediyesi yaz okulları yüzlerce öğrencinin katılımı ile başladı Yenimahalle Belediyesi yaz okulları yüzlerce öğrencinin katılımı ile başladı Geçtiğimiz haftalarda belediye tarafından başlayacağı duyurulan kurslara katılım yüksek oldu. Tatilin son günlerine kadar devam edecek eğitimler ile gençlerin eğlenirken faydalı aktiviteler yapması amaçlanıyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan çöpleri zamanında ve poşetli atma çağrısı geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan çöpleri zamanında ve poşetli atma çağrısı geldi Yaz aylarının beraberinde getirdiği aşırı sıcaklar sokaklarda hijyen konusunda daha dikkatli olunmasını gerektiriyor. BU kapsamda sokaklarda çöp toplama ve ilaçlama faaliyetleri ayrı bir önem kazanıyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kuracakları köylü pazarlarının önemini anlattı Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kuracakları köylü pazarlarının önemini anlattı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kırsal kesimde ve şehir merkezlerinde yaşayan vatandaşları aynı anda kazandıran pazarlar için geri sayım sürüyor. Başlamasına çok az bir zaman kalan pazarlar ile ilgili Fethi Yaşar önemli açıklamalarda bulunuyor.