Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi spor tesisi yatırımlarına devam ediyor Yenimahalle Belediyesi spor tesisi yatırımlarına devam ediyor Uzun yıllardır her yaştan insanın sporla iç içe olması politikasını benimseyen belediye yönetimi Yenimahalle'ye bir çok tesis kazandırdı. İlçenin Belediye Başkanı Fethi Yaşar verdiği mesajda vatandaşları sağlıklı yaşam için tesislere davet etti.
Yenimahalle Belediyesi açık hava sineması ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı Yenimahalle Belediyesi açık hava sineması ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı Ankara'da yaz günleri yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor. Yerel yönetimler tarafından vatandaşların gün içinde olduğu gibi akşam saatlerinde de sosyalleşmesi adına programlar hazırlanıyor.
Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki Yakacık Mesire Alanının peyzaj düzenlemeleri ve temizlik bakımlarını yapmaya devam ediyor. Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederken yaz sıcaklarının keyfini çıkarak vatandaşlar piknik yaparak stres atıyor.
Yenimahalle Belediyesinden öğrencilere tercih desteği Yenimahalle Belediyesinden öğrencilere tercih desteği Yenimahalle Belediyesi, öğrencileri desteklemek üzere projelerine devam ediyor. Yenimahalle Belediyesinin Destek Eğitim Merkezleri, YKS'ye katılan gençlere yönelik sınav tercihlerinde rehberlik ve danışmanlık hizmeti verdiğini duyururken bir de davette bulundu.
Yenimahalle Belediyesi 35 bin porsiyon aşure dağıttı Yenimahalle Belediyesi 35 bin porsiyon aşure dağıttı Yenimahalle Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla 35 bin porsiyon aşure dağıttı. Aşure kazanları önünde uzun kuyruklar oluştu.
ABB Başkanı Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar Cemevinde oruç açma yemeğine katıldı ABB Başkanı Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar Cemevinde oruç açma yemeğine katıldı İçinde bulunan Muharrem ayı İslam dünyasında olduğu gibi Alevi inancında da büyük anlam ifade ediyor. Bu nedenle oruç tutan Alevi vatandaşlar iftar yemekleri düzenleyerek beraber oruçlarını açıyor.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz aşure ikramı yapacak Yenimahalle Belediyesi ücretsiz aşure ikramı yapacak Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde içinde bulunulan Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir adım kararı geldi. Yardımlaşma ve dayanışmayı akıllara getiren Aşure günü dolayısıyla ilgili belediye yapacağı hizmeti duyurdu.
Yenimahalle Belediyesinden büyük gurur! Halk Dansları topluluğu şampiyon oldu Yenimahalle Belediyesinden büyük gurur! Halk Dansları topluluğu şampiyon oldu Türkiye'nin zengin folklor kültürünü yansıtmak adına ülkenin dört bir yanında resmi ve özel kuruluşların bir ara getirdiği dans toplulukları bulunuyor. Bu topluluklar kendi aralarında dönem dönem çeşitli yarışmalara katılıyor.
Yenimahalle Belediyesi'nden Yakacık Mesire Alanı açıklaması Yenimahalle Belediyesi'nden Yakacık Mesire Alanı açıklaması Yenimahalle ilçesindeki vatandaşlar dahil olmak üzere bir çok yerleşim yerlerinden insanın gittiği Yakacık'taki alam ile ilgili belediye bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda alanın ziyarete kapatılacağı gün hakkında bilgiler verildi.
Yenimahalle Belediyesi çocuklara trafik kurallarını eğlenirken öğretmeye devam ediyor Yenimahalle Belediyesi çocuklara trafik kurallarını eğlenirken öğretmeye devam ediyor Geleceğin sürücüleri olarak yollarda yer alacak çocuklara küçük yaştan itibaren eğitim verilmesi büyük önem taşıyan bir husus olarak kabul ediliyor. Yenimahalle ilçesinde de bu bilinçle çeşitli iş birlikleri yapılarak bilgilendirmeler yapılıyor.
Yenimahalle Belediyesi hijyen kurallarına uymayan işletmelere göz açtırmıyor Yenimahalle Belediyesi hijyen kurallarına uymayan işletmelere göz açtırmıyor Belediyelere bağlı olarak gün içinde çalışmalarını sürdüren Zabıta ekipleri toplum sağlığını ön planda tutuyor. Ekiplerin iş yerlerinde yaptığı denetimlerde ise şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkıyor.
YENİMEK yaz kursları başladı! 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı YENİMEK yaz kursları başladı! 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı Yenimahalle Belediyesi YENİMEK yaz kursları başladı. 5 bin öğrenci, yaz kurslarına kayıt yaptırdı ve birbirinden farklı branşlardan eğitim alarak kendini geliştirme fırsatı yakaladı.