Sincan

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete alınan Sincan Park vatandaşlar tarafından çabuk benimsendi. Uzun bir çalışma süreci sonunda yapılan park Sincan halkının yaz akşamlarında uğrak noktası oldu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlara Aşure ikramında bulundu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlara Aşure ikramında bulundu Türkiye'nin geneli ve İslam coğrafyası önemli bir dönemden geçiyor. Muharrem ayında olunması dolayısıyla yurt genelinde Aşure pişirilmeye başlandı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 15 Temmuz programına katıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 15 Temmuz programına katıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma törenleri gerçekleştirildi. Sincan Belediyesi de şehitlerini unutmadı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan 15 Temmuz mesajı: "Başaramayacaklar" Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan 15 Temmuz mesajı: "Başaramayacaklar" 15 Temmuz'un yıl dönümünde günün anlam ve önemine dair mesaj paylaşanlardan biriside Başkan Murat Ercan oldu. Ercan mesajında yurttaşların o gece yaptığı fedakarlıktan bahsetti.
Sincan Belediyesi Üretici Köylü Pazarı hizmet vermeye başladı Sincan Belediyesi Üretici Köylü Pazarı hizmet vermeye başladı Ankara'nın Sincan ilçesinde üreten insanı teşvik etmek ve onların gelirlerini artırmak adına kurulan pazarların ilki bugün gerçekleşti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet Bundan 8 yıl önce 15 Temmuz'da ülke yönetimini ele geçirmek isteyenlere halk ve emniyet güçleri tarafından müsaade edilmemişti. Ardında büyük bir fedakarlık öyküsü bırakan 15 Temmuz ile ilgili anma programları için duyurular yapılıyor.
Sincan Park'ta otopark girişleri ücretli oldu! Sincan Park'ta otopark girişleri ücretli oldu! Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği ve geniş alanıyla çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapan Sincan Park'ta otoparka girişler ücretli oldu.
Sincan Belediyesi ilçede çiftçiler için köylü pazarları kuracaklarını duyurdu Sincan Belediyesi ilçede çiftçiler için köylü pazarları kuracaklarını duyurdu Ankara'nın Sincan ilçesinde kırsal yerlerde yaşayan vatandaşların kendilerine gelir oluşturması açısından önemli bir adım atıldı. Belediye konu ile ilgili detaylı bir bilgilendirme yaptı.
Sincan Belediyesi çocukların dolu dolu bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor Sincan Belediyesi çocukların dolu dolu bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor Okulların kapanması ile birlikte büyük bir boş zamana sahip olan çocuklar için belediyeler etkinliklerini peş peşe sıralıyor. Sincan ilçesinde de çocukların unutulmaz bir tatil dönemi geçirmesi adına çeşitli programlar düzenleniyor.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Matematik Müzesine davet Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Matematik Müzesine davet Ankara'nın Sincan ilçesine giden vatandaşlar Matematiğin geçmişine doğru bir yolculuğa çıkıyor. Özellikle küçük yaş grupların matematiğe karşı ön yargısını kıran Matematik Müzesi farklı bir bakış açısı kazandırıyor.
Sincan Belediyesi Çölyak hastalarına maddi destek sağlamaya devam ediyor Sincan Belediyesi Çölyak hastalarına maddi destek sağlamaya devam ediyor Ülkemizde çok sayıda vatandaş çölyak adlı hastalıktan dolayı gıda tüketiminde dikkatli davranıyor. Gluten olan tahıl ürünlerinden uzak kalmak zorunda olan vatandaşlara yönelik çeşitli kapsamlarda destekler sağlanıyor.
Sincan Belediyesinin kurduğu pazar yerleri nerelerde bulunur? Sincan Belediyesinin kurduğu pazar yerleri nerelerde bulunur? Sincan Belediyesinin kurduğu pazar alanları özellikle uygun fiyatlı meyve sebze almak isteyen Sincanlı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.