Elmadağ

Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı Ülkemizin kanayan yaralarından birisi olan terör konusunda ülke genelinde vatandaşları bilinçlendirme ve eğitme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda emniyet birimlerinin seminer verdiği yerlerden birisi Elmadağ Belediyesi oldu.
Elmadağ Belediyesi pazar yerleri vatandaşlara duyuruldu! Elmadağ Belediyesi pazar yerleri vatandaşlara duyuruldu! Elmadağ'da yaşayan vatandaşlar için belediyenin resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalarda pazar yerlerinin adresleri duyuruldu.
Elmadağ Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Elmadağ Belediyesi irtibat bilgileri Elmadağ Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Elmadağ Belediyesi irtibat bilgileri Ankara'nın bilindik ilçelerinden olan Elmadağ'da vatandaşlar çeşitli sebeplerden dolayı Belediye binasına gitmek için gerekli bilgileri araştırıyor. İlçenin yönetim merkezi olan binanın açık adresini ve irtibat bilgilerini haberimizin detayında bulabilirsiniz.
2024 Ankara Elmadağ Yerel Seçim Sonuçları! Elmadağ'ın belediye başkanı kim oldu? 2024 Ankara Elmadağ Yerel Seçim Sonuçları! Elmadağ'ın belediye başkanı kim oldu? 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçime sayılı günler kala Elmadağ'da hangi adayın belediye başkanı olacağı merak konusu oldu.
Ankara Elmadağ'da kavga ettiği kişiyi otomobil ile ezen şüpheli tutuklandı! Ankara Elmadağ'da kavga ettiği kişiyi otomobil ile ezen şüpheli tutuklandı! Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bir şahıs kavga ettiği kişiyi otomobil ile ezmişti. Bunun ardından şahıs polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu tutuklandı.
Ankara Elmadağ'da kavga ettiği kişiyi üzerine sürdüğü otomobil ile ezen şahıs kameralara yakalandı! Ankara Elmadağ'da kavga ettiği kişiyi üzerine sürdüğü otomobil ile ezen şahıs kameralara yakalandı! Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan olaylar basına yansımaya devam ederken son olarak Elmadağ ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bir kişinin araçla ezilerek yaralandığı öğrenildi.
Ankara'da gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi yaralandı! Ankara'da gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi yaralandı! Başkent Ankara'da bir süredir soğuk havalar etkisini gösteriyor. Soğuk havaların etkisini artırması ve sıcaklıkların düşmesi ile birlikte geceleri don olayları yaşanmaya başladı. Sabah saatlerinde etkili olan gizli buzlanma ise sürücülerin zor anlar yaşamasına ve çeşitli kazalara neden oldu.
CHP Elmadağ Belediye Başkan Adayı Adem Barış Aşkın kimdir? CHP Elmadağ Belediye Başkan Adayı Adem Barış Aşkın kimdir? 31 Mart tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler için hazırlıklar sürüyor. Partilerin belediye başkan adayları merak edilirken CHP tarafında hareketli günler yaşanıyor. Ankara'da 3 ilçe belediyesi için adaylarını açıklayan CHP, Elmadağ'da Adem Barış Aşkın'ı aday gösterdi. Elmadağ Belediye Başkan adayı Adem Barış Aşkın'ın kimliği ve kariyeri de merak konusu oldu.
Ankara’nın o köyünde yaşayanlar isyan etti! Adları deliye çıktı köylülerden acil talep geldi Ankara’nın o köyünde yaşayanlar isyan etti! Adları deliye çıktı köylülerden acil talep geldi Başkent Ankara’da pek çok köy bulunuyor. Bu köylerin adları vatandaşları zaman zaman güldürürken düşündürüyor. Ankara’nın bir köyü de var ki burada yaşayan vatandaşlar adından dolayı isyan ederek acil isim değişikliği istiyor.
Ankara’da yoğun kar yağışı! 7 araç birbirine girdi Ankara’da yoğun kar yağışı! 7 araç birbirine girdi Ankara’da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Elmadağ’da, yoğun kar yağışı ardından 7 araç birbirine girdi.
MKE Roket Fabrikası'nda 5 işçinin öldüğü patlamayla ilgili davada yeni gelişme! MKE Roket Fabrikası'nda 5 işçinin öldüğü patlamayla ilgili davada yeni gelişme! Makine ve Kimya Endüstrisi'nin Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Roket ve Patlayıcı Fabrikasında, 5 işçinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada sanıklar savunma yaptı.
Ankara'ya sadece 26 kilometre! Bir ay sonra hafta sonları yer bulamayacaksınız Ankara'ya sadece 26 kilometre! Bir ay sonra hafta sonları yer bulamayacaksınız Başkent Ankara ayazı ve soğukluğu ile ün yapmış gri şehir olarak biliniyor. Ankara'nın il merkezine sadece 26 kilometre uzaklıkta olan Kayak Merkezi Ankaralının uğrak yerlerinden.