ANASAYFA Elmadağ Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı

Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı

Ülkemizin kanayan yaralarından birisi olan terör konusunda ülke genelinde vatandaşları bilinçlendirme ve eğitme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda emniyet birimlerinin seminer verdiği yerlerden birisi Elmadağ Belediyesi oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı

Dünya genelinde ülkeler ve toplumların başını ağrıtan terör, Türkiye'de de halkın huzurunu bozan bir etken olarak göze çarpıyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinden emniyet birimlerine, diploması kanadından istihbarat teşkilatına kadar ülkemizde tüm koldan terörü bitirme çalışmaları sürüyor.

GENÇLİĞİ KORUMA ÇALIŞMALARI

Terör ile mücadele kararlı bir şekilde sürdürülürken bir yandan da vatandaşlar terör örgütlerinin üyeleri ve sempatizanlarına karşı uyarma işlemleri devam ediyor. Halkı bilinçlendirme adına görsel ve yazılı medya etkin olarak kullanılırken bir yandan da söyleşi ve programlarda düzenleniyor. Özellikle gençleri koruma ve onları yanlış düşüncelerden uzak tutma amaçlı yapılan seminerlerde alanında uzman ve yetkili isimler bizzat yer alıyor.

“GENÇLİK VE GÜVENLİK”

Bu kapsamda Ankara'nın Elmadağ ilçesinde de benzer bir program gerçekleştirildi. Ankara Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği tarafından Elmadağ gençlerine yönelik bir seminer düzenlendiği öğrenildi. “Gençlik ve güvenlik” adı verilen seminerde emniyet tarafından görevlendirilen personeller gençliğe neden kendilerinin ve ülkemizin art niyetlilerin odaklarında olduğuna çeşitli bilgiler verildi.

Çok sayıda genç düzenlenen seminere katıldı. Yapılan seminerde görsel sunum ile de anlatılanlar desteklendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de Nisan ayında en çok satan otomobil markası belli oldu

Türkiye'de Nisan ayında en çok satan otomobil markası belli oldu