Haymana

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç vatandaşlarla toplu bayramlaşma etkinliğine katıldı Haymana Belediye Başkanı Levent Koç vatandaşlarla toplu bayramlaşma etkinliğine katıldı İlçede Ramazan Bayramı'nın 2. günü kapsamında bayramlaşma organizasyonları devam ediyor. Geniş katılımlı bayramlaşma etkinliklerinde samimi anlar yaşanıyor.
Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ilçede çalışmalarını sürdürüyor Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ilçede çalışmalarını sürdürüyor İlçenin son seçimle başa gelen ismi Levent Koç bir yandan belediye faaliyetlerini sürdürürken düzenlenen organizasyonlar aracılığı ile Haymanalılar ile buluşuyor.
Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı 31 Mart seçimlerinin geride bırakılmasının ardından ülke genelinde yerel yönetimlerde devir teslim törenleri yapılmaya başlandı. Ankara'nın haymana ilçesinde de yeni başkan Koç görevi devraldı.
Ankara Haymana'da bir imam ayağı kırık kargayı ağaçtan alıp tedavisini yaptı! Ankara Haymana'da bir imam ayağı kırık kargayı ağaçtan alıp tedavisini yaptı! Bugün Ankara'nın Haymana ilçesinde bir imam ayağı kırılmış bir kargayı fark edince onu ağaçtan alarak iyileşmesi için tedavisini yaptı.
Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvurular alınmaya başladı Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvurular alınmaya başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilçelerindeki çeşitli yatırımlarını sürdürüyor. Belediye bu kez Haymana Çocuk Merkezi için bir duyuruya yer verirken kayıt sürecinin başladığını duyurdu.
Ankara Haymana'da hasat edilen şeker pancarında yüksek rekolte elde edildi! Ankara Haymana'da hasat edilen şeker pancarında yüksek rekolte elde edildi! Ankara'nın Haymana ilçesinde şu sıralar şeker pancarı hasadı telaşı yaşanıyor. Şeker pancarında yüksek rekolte elde edildiğini belirten üreticiler seneye yüzlerin güleceğini belirtti.
Haymana'da korkutan yangında ev küle döndü! Haymana'da korkutan yangında ev küle döndü! Ankara'nın Haymana ilçesinde bir evde çıkan yangın sonucunda ev adeta küle döndü. Yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
ABB Haymana ilçesine Aile Yaşam Merkezi kazandıracak ABB Haymana ilçesine Aile Yaşam Merkezi kazandıracak Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin yaşam kalitesini artırmak için kent genelinde hizmete açtığı aile yaşam merkezlerinin sayısını artırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Haymana ilçesine de yeni bir Aile Yaşam Merkezi kazandırıldığı bildirildi.
Ankara’nın Haymana ilçesinde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı Ankara’nın Haymana ilçesinde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre Ankara'nın Haymana ilçesinde kayıp olarak aranan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı.
Ankara'da Sakarya Meydan Muharebesi ve Uluslararası Halk Oyunları Festivali coşkusu! Ankara'da Sakarya Meydan Muharebesi ve Uluslararası Halk Oyunları Festivali coşkusu! Ankara'nın tarihi ilçesi Haymana, Sakarya Meydan Muharebesi'nin 102. yıl dönümünü ve Haymana'nın 102. kuruluş yılını coşkuyla kutluyor.
Haymana Belediyesince düzenlenen Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümü etkinlikleri başladı Haymana Belediyesince düzenlenen Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümü etkinlikleri başladı Haymana Belediyesince Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler başladı. Etkinliklere dair Haymana Belediyesi'nden açıklama gelirken etkinlikle kapsamında Anıtkabir'in ziyaret edildiği bildirildi.
CHP Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç açıkladı! Haymana dünyaya açılacak çağ atlayacak CHP Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç açıkladı! Haymana dünyaya açılacak çağ atlayacak Cumhuriyet Halk Partisi Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç yerel seçimlere değinerek Haymana'nın CHP belediyeciliğine kavuşması için elinden gelen çalışmaları sürdürdüğünü bildirdi.