ANASAYFA Haymana Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ilçede çalışmalarını sürdürüyor

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ilçede çalışmalarını sürdürüyor

İlçenin son seçimle başa gelen ismi Levent Koç bir yandan belediye faaliyetlerini sürdürürken düzenlenen organizasyonlar aracılığı ile Haymanalılar ile buluşuyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ilçede çalışmalarını sürdürüyor

%49,52 ile neredeyse seçime katılan her iki kişiden birisinin oyunu alan CHP Haymana Belediye Başkanı Levent Koç yeni dönemde Haymana Belediye Başkanı olmuştu. Bu sonucun ardından mazbatasını alan Başkan Koç hızlı bir şekilde göreve başlamıştı.

HIZLI BİR ŞEKİLDE HİZMETLERE BAŞLANDI

Başkan Koç ilk olarak Yenice'deki Belediye Ek hizmet binasında ve yapılan hizmetler hakkında incelemelerde bulunmuştu. Ardından Haymana Belediyesi'de yeni yönetimin çalışmaları doğrultusunda Asri mezarlığının çevre düzenlemesi ve otoparkını Ramazan Bayramı hazırlıkları kapsamında düzenlemişti.

HAYMANA'DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI

Cumhuriyet Halk Partisi Haymana Belediye Başkanı Levent Koç geçtiğimiz günlerde ise Haymana ilçesinin yeni döneminin ilk meclis toplantısını gerçekleştirmişti. Başkan Koç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yeni dönem ilk belediye meclis üyesi toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlı olsun inşallah ifadelerini kullanmıştı.

BAŞKAN KOÇ İFTAR DAVETİNE KATILDI

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç son olarak ilçede organize edilen bir iftar yemeği organizasyonunda yer aldı. Başkan Koç “Ankara Toptancılar Hali dernek başkanlığına aday olan hemşerimiz Atilla Süslü’nün iftar davetine katıldık. Kendisine tekrardan başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Koç'un ilerleyen günlerde farklı hizmetlere de imza atması bekleniyor. Haymana ilçesi de ilçenin sorunlarının giderilmesi adına yapılacak faaliyetleri takibini sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar buraya hayran kalacak! Yeni yeşil alan kentin nefesi olacak hemen keşfedin

Ankaralılar buraya hayran kalacak! Yeni yeşil alan kentin nefesi olacak hemen keşfedin