Pursaklar

Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşlerinin birleşme sürecinde sona geliniyor Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşlerinin birleşme sürecinde sona geliniyor Pursaklar ilçesinde belediyesi yönetimi tarafından daha iyi hizmet verilmesi adına iki müdürlüğün birleşmesi kararı verilmişti. Birleşimin yeni yerinde devam etmesi için ise bir inşa sürecine girilmişti.
Pursaklar Belediyesi yüzme kurslarına nasıl kayıt yaptırılır? Pursaklar Belediyesi yüzme kurslarına nasıl kayıt yaptırılır? Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen yüzme kurslarına nasıl kayıt yaptırılacağı merak konusu oldu. İlçede yüzme kurslarına olan rağbet artarken kursların kaydına ilişkin merak edilenleri derledik.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den uygun fiyatlı pazar açıklaması Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den uygun fiyatlı pazar açıklaması Ankara'nın Pursaklar ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Mimar Sinan kapalı pazar yer ilgi görmeye devam ediyor. Tasarımı ve mimarisi ile rahat ve farklı bir alışveriş imkanı sunan alan, indirimlerle de adından söz ettiriyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den evde temizlik hizmeti sözleri: Hayır dualarınıza takibiz Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den evde temizlik hizmeti sözleri: Hayır dualarınıza takibiz Ankara'nın Pursaklar ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldüren ev temizlik hizmeti uygulaması devam ettiriliyor. Bu hizmetten yararlanan vatandaşlar ise durumdan duydukları memnuniyeti ifade ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yüzme kursuna katılan gençleri ziyaret etti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yüzme kursuna katılan gençleri ziyaret etti Ülke genelinde olduğu gibi Ankara'da sıcak günlerde yüzme eğitimlerine olan ilgi arttı. Genç yaşta nasıl yüzüleceğini öğrenen gençler eğlenceli ve sosyal bir ortamda bulunma fırsatı yakalıyor.
Pursaklar Belediyesi kurs verdiği kadınlar için piknik etkinliği düzenledi Pursaklar Belediyesi kurs verdiği kadınlar için piknik etkinliği düzenledi Yaz aylarının gelmesi Ankara'da vatandaşların yeşil alanlara ve doğal yerlere olan ilgisini artırdı. Aile ve sevdikleri ile bu yerlere akın eden başkentliler güneşi günlerin tadını çıkarıyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 15 Temmuz programına davet etti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 15 Temmuz programına davet etti Ankara'da yarın günün en önemli etkinliği Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşecek. 15 Temmuz'un yıl dönümü dolayısıyla yapılacak Demokrasi nöbetine katılımın yüksek olması bekleniyor.
Pursaklar Belediyesi atık ve molozları toplayarak sokakları temiz tutuyor Pursaklar Belediyesi atık ve molozları toplayarak sokakları temiz tutuyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye ekiplerinin temizlik çalışması sürüyor. Söz konusu çalışmalarda normal düzeyde olduğu kadar büyük ölçekli çöplerde teslim alınıyor.
Pursaklar Belediyesi’nin kapalı pazar yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Pursaklar Belediyesi’nin kapalı pazar yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Pursaklar Belediyesi’nin Mimar Sinan Kapalı Pazar Yeri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazarda uygun fiyatlı satılan sebze ve meyveler için kuyruklar oluştu.
Pursaklar Belediyesi iş güvenliği ve sağlığına yönelik seminer verdi Pursaklar Belediyesi iş güvenliği ve sağlığına yönelik seminer verdi Pursaklar Belediyesi, bünyesinde çalışan personeller için iş güvenliği ve iş sağlığı eğitim semineri düzenledi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Alevi vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Alevi vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi Alevi inancında önemli bir yer edinen Muharrem ayı orucu kapsamında Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir organizasyon düzenlendi. Düzenlenen yemeğe başkan Ertuğrul Çetin'de katılım sağladı.
Pursaklar Belediyesi yeni yerleşim yerleri için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor Pursaklar Belediyesi yeni yerleşim yerleri için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor Ankara yıllar geçtikçe kalabalıklaşmaya devam ediyor. Şehrin göç alması ve içinde bulunan nüfusun çoğalması yeni imar çalışmalarını beraberinde getirdi.