Polatlı

Polatlı'da açılan resim sergisi 7 Mayıs'a kadar açık kalacak! Polatlı'da açılan resim sergisi 7 Mayıs'a kadar açık kalacak! Polatlı Belediyesi Fırat Çakıroğlu Gençlik Merkezi'nde Orta Anadolu’nun bozkır yaşamını tablolarını yansıtan Satı Balçık'ın eserlerinin yer aldığı sergi açıldı.
Polatlı Belediyesi tüm vatandaşları Simge ile Yaza Merhaba Konserine davet etti Polatlı Belediyesi tüm vatandaşları Simge ile Yaza Merhaba Konserine davet etti Ankara genelinde yaz aylarının gelmesi ile birlikte etkinlik anlamında hareketlilik yaşanıyor. İlçe belediyelerinde bu kapsamda konserler organize edilmeye başlandı.
Polatlı Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Polatlı Belediyesi irtibat bilgileri Polatlı Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Polatlı Belediyesi irtibat bilgileri Pek çok farklı nedenlerden dolayı Polatlı Belediye binasına gitmek ve belediye ile irtibata geçmek isteyen kişiler tarafından Polatlı Belediyesi'nin iletişim numaraları merak konusu haline geldi.
Polatlı Belediyesi, Simge ile Yaza Merhaba konserini müjdeledi! Polatlı Belediyesi, Simge ile Yaza Merhaba konserini müjdeledi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılımı ile gerçekleştirilecek olan Simge İle Yaza Merhaba konseri Polatlı Belediyesi tarafından vatandaşlara müjdelendi.
Polatlı Belediyesi ilçe sokaklarında genel temizlik süreci başlattığını duyurdu Polatlı Belediyesi ilçe sokaklarında genel temizlik süreci başlattığını duyurdu Polatlı halkının yaz aylarında ilçede rahatsız olmaması adına belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Farklı noktalara dağılan ekipler hummalı bir çalışma sürdürüyor.
Polatlı Belediyesi duyurdu! Evde temizlik hizmeti devam ediyor Polatlı Belediyesi duyurdu! Evde temizlik hizmeti devam ediyor Polatlı'da yaşayan ve ihtiyacı olan vatandaşlar için belediye tarafından evde temizlik hizmeti verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda gerekli olan başvuru işlemleri de belediye tarafından sürdürülecek.
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan 23 Nisan mesajı! Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan 23 Nisan mesajı! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Polatlı'da gerçekleştirilen kutlamaların ardından Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan önemli mesajlar geldi.
Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak 23 Nisan'da ilçesindeki çocukları mutlu etmek isteyen ilçelerden birisi de Polatlı oldu. İlçede belediye tarafından pek çok etkinlik düzenleneceği öğrenildi.
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yapımı devam eden spor tesisinde sona yaklaşıldığını açıkladı Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yapımı devam eden spor tesisinde sona yaklaşıldığını açıkladı İlçe insanlarının sporla iç içe olması konusunda çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Belediye Başkanı Yıldızkaya sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.
Polatlı'da 3. Mürsel Yıldızkaya dönemi başladı! İlk toplantı gerçekleşti Polatlı'da 3. Mürsel Yıldızkaya dönemi başladı! İlk toplantı gerçekleşti 2014 yılında ilk olarak Belediye Başkanlığına oturan Yıldızkaya ilk meclis toplantısının yapıldığını açıkladı. Başkan Yıldızkaya ileriye yönelik temennilerinden bahsetti.
CHP Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapılmasını istedi CHP Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapılmasını istedi Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir kez daha seçimi kazanan Yıldızkaya belediye binasına çiçek gönderilmesini istemediğini açıkladı. Başkan Yıldızkaya kendisini kutlamak isteyenlere bir ricada bulundu.
2024 Ankara Polatlı Yerel Seçim Sonuçları! Polatlı'nın belediye başkanı kim oldu? 2024 Ankara Polatlı Yerel Seçim Sonuçları! Polatlı'nın belediye başkanı kim oldu? Bu sene uzun süredir beklenen ve parti ile adaylar tarafından çalışmaların yapıldığı 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Polatlı'da hangi adayın kazandığı 31 Mart tarihinde belli olacak.