Polatlı Belediyesi Türk Halk Müziği konseri düzenleyecek

Polatlı Belediyesi, önümüzdeki günlerde Türk Halk Müziği’ne yönelik özel bir konser düzenleyeceğini duyurdu. Konser, tüm Polatlı halkına ücretsiz olacak.

Polatlı Belediyesi Türk Halk Müziği konseri düzenleyecek

Polatlı Belediyesinin sosyal ve kültürel alanda yaptığı faaliyetler devam ediyor. Belediyenin kültür sanat ve müziği sevdirmeye yönelik yaptığı etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Belediyenin geleneksel Türk Halk Müziği konseri bir kez daha sanatseverlerle buluşacak.

Polatlı Belediyesi, 1 Haziran’da Türk Halk Müziği’ne yönelik özel bir konser düzenleyecek. “Bir Sevdadır Türküler” adını taşıyan konserde Polatlı Belediyesinin Türk Halk Müziği Korosu, Türk Halk Müziği’nin hafızalarda yer etmiş, tarihte iz bırakmış nitelikli şarkılarını seslendirecek.

Polatlı Belediyesi Türk Halk Müziği konseri düzenleyecek

KONSERE POLATLI’NIN TÜM HALKI DAVETLİ

Uzman Müzikolog Rıdvan İnce’nin orkestra şefliğini yapacağı “Bir Sevdadır Türküler” adlı konser, 1 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de Yeni Belediye Binası 13 Eylül Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Polatlı Belediyesi bünyesindeki Türk Halk Müziği Korosu’nun, Türk Halk Müziği’nden önemli parçaları seslendireceği “Bir Sevdadır Türküler” adlı konser, Polatlı’nın tüm halkına ücretsiz olacak.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın öncülüğünde gerçekleşecek konser etkinliğinde, Polatlı halkı Türk Halk Müziği ve türkülerle, unutulmaz bir müzik ziyafeti çekecek.

Bir Sevdadır Türküler adlı Türk Halk Müziği konserinin duyurusu ve detayları Polatlı Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

SONRAKİ HABER