Mamak

Mamak Belediyesi YKS tercih dönemi ile ilgili seminer gerçekleştirdi Mamak Belediyesi YKS tercih dönemi ile ilgili seminer gerçekleştirdi Mamak Belediyesi, 'YKS Tercih döneminde öğrencileri neler bekliyor?' konulu seminer gerçekleştirdi.
Mamak Belediyesi taksicilerin sorunlarını çözmeye çalışıyor Mamak Belediyesi taksicilerin sorunlarını çözmeye çalışıyor Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bir taksi durağını ziyaret ederek taksicilerin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.
Mamak Belediye Tiyatrosu perdelerini çok özel bir oyunla açıyor Mamak Belediye Tiyatrosu perdelerini çok özel bir oyunla açıyor Mamak Belediye Tiyatrosu perdelerini açmaya hazırlanıyor. Açılış ise çok özel bir oyunla yapılacak.
Mamak Belediyesinin çocuklara yönelik etkinlikleri devam ediyor Mamak Belediyesinin çocuklara yönelik etkinlikleri devam ediyor Mamak Belediyesi, çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirerek çocukların bilgi ve eğlence dolu bir yaz geçirmelerini sağlıyor.
Mamak Belediyesi Hacivat-Karagöz geleneğini yeni nesle öğretiyor Mamak Belediyesi Hacivat-Karagöz geleneğini yeni nesle öğretiyor Mamak Belediyesi, Hacivat-Karagöz geleneğini yeni nesle de öğretmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Mamak Belediyesi 20 köpeğin vurularak götürülmesi iddialarına yanıt verdi Mamak Belediyesi 20 köpeğin vurularak götürülmesi iddialarına yanıt verdi Mamak Belediyesi, ilçedeki 20 köpeğin vurularak götürüldüğü şeklindeki iddialara belgeyle yanıt verdi.
Mamak Belediyesi hayvan işletmecileri ile istişare toplantısı yaptı Mamak Belediyesi hayvan işletmecileri ile istişare toplantısı yaptı Mamak Belediyesi, hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesi adına çalışmalarını sürdürüyor.
Mamaklı kursiyerlerin çocukları mezuniyet heyecanı yaşadı Mamaklı kursiyerlerin çocukları mezuniyet heyecanı yaşadı Mamak Belediyesi bünyesinde bir bilim ve sanat merkezinin kursiyer annelerinin çocukları mezuniyet heyecanı yaşadı.
Mamak Belediyesi Ekolojik Köy, minik misafirlerini ağırladı Mamak Belediyesi Ekolojik Köy, minik misafirlerini ağırladı Mamak Belediyesi Ekolojik Köy, minik misafirlerini ağırladı. Öğrenciler, uygulamalı tarım dersi alarak unutulmaz anlar yaşadı.
Mamak'ta topraksız tarımda hasat heyecanı Mamak'ta topraksız tarımda hasat heyecanı Mamak Belediyesinin Ekolojik Köy’de bulunan serasında topraksız tarım ilk mahsullerini verdi.
Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak! Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak! Mamak Belediyesi, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak milli maç için dev ekran kuracak. Mamaklılar, milli maç heyecanını bir arada yaşayacak.
Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor Mamak Bilim Merkezi, yaz kursları düzenliyor. Çocuklar ve gençler için yapılan yaz kursları, 16 Temmuz'da başlıyor.