Ankara Keşfet

Ankara’nın o lezzetinde kaşık kaşık doğallık var! Yazın serinlemek isteyenler bundan yiyor! Ankara’nın o lezzetinde kaşık kaşık doğallık var! Yazın serinlemek isteyenler bundan yiyor! Ankara yöresine ait bazı lezzetler genel anlamda çok fazla bilinmezken bu lezzetler arasında yer alan özel bir besin, damak zevkine güvenen gurmelerin keşfini bekliyor.
Dünya'da sadece Ankara'da 1 kilometrelik bir yerde yetişiyor! Güzelliği ile büyülüyor Dünya'da sadece Ankara'da 1 kilometrelik bir yerde yetişiyor! Güzelliği ile büyülüyor Ankara bir çok özelliğe sahip olmasına ek olarak ünü ülke sınırlarını aşan yönleri de bulunuyor. Uluslararası kuruluşlar tarafından da kabul edilen bu özellik sadece Ankara'nın bir ilçesine ait.
Ankara'nın kalbinde dünyanın hayranlıkla baktığı tarihi eser! Herkes yanındaki yer için gidiyor! Ankara'nın kalbinde dünyanın hayranlıkla baktığı tarihi eser! Herkes yanındaki yer için gidiyor! Ankara binlerce yıllık geçmişinden dolayı sadece Türk ve İslam kültürünü yansıtmıyor. Roma İmparatorluğundan da yapılar barındıran şehirde tarih severler bu yerleri görmeden geçmiyor.
Ankara'da sıcaktan ferahlamak isteyenlere ücretsiz ikram hizmeti! Sadece o ilçeye gitmek gerekiyor Ankara'da sıcaktan ferahlamak isteyenlere ücretsiz ikram hizmeti! Sadece o ilçeye gitmek gerekiyor Son günlerde hava sıcaklıklarının giderek yükselmesi vatandaşların farklı çözümler aramasına neden oldu. Bu kapsamda edinilen bir bilgi vatandaşların ilgisini cezbetmeye yetti.
Rüyadaymış gibi hissettiren lavanta bahçesi Ankara’nın o ilçesinde de var! Gelenler görsel bir şölen yaşıyor! Rüyadaymış gibi hissettiren lavanta bahçesi Ankara’nın o ilçesinde de var! Adeta görsel şölen! Türkiye’de lavanta bahçesi denildiğinde akla ilk olarak Isparta gelse de son yıllarda Ankara da çeşitli ilçelerinde bu eksiği doldurmaya başladı. Ankara’da rüyadaymış gibi hissettiren bir başka lavanta bahçesi de Mamak’ta açıldı.
Bir zamanlar Ankara'ya bağlıydı, şimdi başka şehrin gözdesi! Bir zamanlar Ankara'ya bağlıydı, şimdi başka şehrin gözdesi! Ankara geniş yüz ölçümü ile bulunduğu bölgedeki geniş şehirlerden birisi olarak göze çarpıyor. Başkentin sınırlarının son haline gelene kadar dönem dönem çeşitli değişiklikler yaşadığı biliniyor.
Ankara'da yeni rota! Burası Türkiye’nin en büyük botanik bahçesi! Ankara'da yeni rota! Burası Türkiye’nin en büyük botanik bahçesi! Ankara'da bulunan vatandaşlar, yaz aylarında yapılabilecek aktiviteler için mekan arayışına girdi. Başkentte bulunan Türkiye’nin en büyük botanik bahçesi, yeni favori rotanız olabilir.
Ankara’da akşam serinliğinde en çok bu kaleye gidiliyor! Manzara keyfi için birebir Ankara’da akşam serinliğinde en çok bu kaleye gidiliyor! Manzara keyfi için birebir Ankara’nın en çok bilinen ilçelerinden birinde yer alan bu kale, özellikle akşam serinliğinde, gerek manzarası gerek bahçe ve koleksiyonlarıyla sıkça uğrak yeri oluyor.
Ankara'nın o ilçesinde kurulan pazar indirimlerle mest ediyor! Ucuza sebze meyve için acele edin Ankara'nın o ilçesinde kurulan pazar indirimlerle mest ediyor! Ucuza sebze meyve için acele edin Son dönemde bir çok kalemde olduğu gibi gıda fiyatlarında da zamlar vatandaşı rahatsız ediyor. Bu nedenle insanlar bütçelerine daha uygun yerlerde alışveriş yapıyor.
Ankara'nın merkezinde terkedilmiş köy! Kimse girmiyor, söylentilerin ardı arkası kesilmiyor Ankara'nın merkezinde terkedilmiş köy! Başkent Ankara ünlü tarihi yerleri olduğu kadar gizemli ve merak uyandıran yerleri ile de dikkat çekiyor. Bu yerler arasında bulunan Kayı köyü ise duyanları kendine çekmeyi başarıyor.
Ankara'da mangal yeri arayanlara liste! Yeşilliğe doyacağınız 12 güzel yer! Ankara'da mangal yeri arayanlara liste! Yeşilliğe doyacağınız 12 güzel yer! Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar, özellikle havaların güzelleşmesiyle çeşitli aktiviteler yapmak için arayışlara girdi. 
Ankara'nın nüfusu en az ilçesi belli oldu! Başkent sınırları içinde bir avuç insan Ankara'nın nüfusu en az ilçesi belli oldu! Başkent sınırları içinde bir avuç insan Ankara Türkiye'nin başkenti olmasından ötürü milyonlarca insanın yaşadığı bir şehir olarak biliniyor. 25 tane ilçesi olan Ankara'da bazı ilçeler insan sayısının azlığı ile dikkat çekiyor.