İş Dünyası

Bakan Yerlikaya, TOBB yöneticileriyle bir araya geldi Bakan Yerlikaya, TOBB yöneticileriyle bir araya geldi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TOBB ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılarak TOBB yöneticileriyle buluştu.
TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Artan kiralar stopaj vergisini de artırdı TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Artan kiralar stopaj vergisini de artırdı Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kira ödemekte zorlanan esnafa bir de kira stopaj vergisinin artan bir yük bindirdiğini söyledi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bir okulun açılış törenine katıldı TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bir okulun açılış törenine katıldı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış töreni gerçekleştirildi.
ATO Başkanı Baran Macaristan Ankara Büyükelçisi Matis ile bir araya geldi ATO Başkanı Baran Macaristan Ankara Büyükelçisi Matis ile bir araya geldi Ankara'nın iş dünyası konusunda önde gelen kuruluşlarından ATO yurt dışı ülkelerin şehirdeki temsilcileri ile görüşmeyi sürdürüyor. Yapılan ziyarette ülkeler arası ticari ilişkinin artırılması mesajı veriliyor.
ATO Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı ne zaman başlayacak? ATO Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı ne zaman başlayacak? Başkent Ankara'da düzenlenen fuarlara olan ilgi devam ediyor. Son olarak ATO tarafından Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarının düzenleneceği açıklanırken vatandaşlarda fuarın başlangıç tarihine ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.
ATO, Modanın kalbine Ankara'da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor ATO, Modanın kalbine Ankara'da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor Ankara Ticaret Odası yıl içinde iş dünyasının çeşitli alanlarına hitap eden organizasyonların düzenlenmesine katkı sağlıyor. Congresium'da yapılan festival ve kültür günleri gibi uzun süreli organizasyonlar ile Ankara'nın marka değerinin artmasına katkıda bulunuluyor.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan LGS tercihi için meslek liselerinde davet TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan LGS tercihi için meslek liselerinde davet İş dünyası konusunda mevcut sistemin devamı ve gelecek nesillerin sektöre dair ilgilerini artırmak amaçlı çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda TOBB'dan öğrencilere yönelik bir çağrı geldi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı! O meyve de artık coğrafi işaretli TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı! O meyve de artık coğrafi işaretli TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye’nin meşhur bir meyvesinin daha coğrafi işaret alarak tescillendiğini söyledi.
ASO Başkanı Seyit Ardıç 15 Temmuz'un yıl dönümünde milli iradeye vurgu yaptı ASO Başkanı Seyit Ardıç 15 Temmuz'un yıl dönümünde milli iradeye vurgu yaptı Darbe girişiminin 8. yılında kamu ve özel sektör kurumlarının temsilcileri günün anlam ve önemine dikkat çeken mesajlar paylaşıyor. Ankara Sanayi Odası Başkanı Ardıç'ta bu demokrasi ve bağımsızlık kavramlarının üzerine durduğu bir açıklama yayınladı.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı Yarın 8. yıl dönümü dolayısıyla yurt genelinde anma programlarının gerçekleştirileceği 15 Temmuz ile ilgili mesajlar paylaşılmaya devam ediliyor. Söz konusu mesajlarda o gece verilen şehitler anılırken milli iradeye sahip çıkma mesajları paylaşılıyor.
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 15 Temmuz mesajı ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 15 Temmuz mesajı Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için mesaj yayımladı.
TESK Başkanı Palandöken, uzun vadeli bir yapılandırmanın şart olduğunu söyledi TESK Başkanı Palandöken, uzun vadeli bir yapılandırmanın şart olduğunu söyledi Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, uzun vadeli yeni bir yapılandırmanın gerektiğini belirtti.