Çamlıdere

Çamlıdere halkı Belediye Başkanı Adem Ceylan'a yaptığı ziyaretlere devam ediyor Çamlıdere halkı Belediye Başkanı Adem Ceylan'a yaptığı ziyaretlere devam ediyor Ankara'nın tek bağımsız belediye başkanı olan Adem Ceylan Çamlıderelileri makamında ağırlamaya devam ediyor. Gösterilen teveccühten memnun olan Başkan Ceylan şikayet ve önerileri dinliyor.
Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ilçe sakinleri ile bayramlaştı Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ilçe sakinleri ile bayramlaştı Son seçimde Ankara'da kazanan tek bağımsız aday olan Başkan Adem Ceylan Çamlıdereliler ile görüşmeyi sürdürüyor. Başkan Ceylan görüşmelerde ilçe için çalışma vurgusu yapıyor.
Çamlıdere Belediye Başkanı Ahmet Ceylan kimdir? Çamlıdere Belediye Başkanı Ahmet Ceylan kimdir? Bugün gerçekleşen 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çamlıdere Belediyesi'ne bağımsız aday olarak giren ve yeni Belediye Başkanı olan Ahmet Ceylan kimdir?
ASKİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya ömürlük yatırım! Çamlıdere Barajı Ana İsale Hattı yenileniyor ASKİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya ömürlük yatırım! Çamlıdere Barajı Ana İsale Hattı yenileniyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin bağlı kuruluşu ASKİ Genel Müdürlüğü, kentteki çalışmalarına devam ediyor. Kenter su sağlayan ASKİ, Ankaralılara daha sağlıklı su hizmeti vermek zere harekete geçti. Yeni yatırıma imza atan ASKİ'den Çamlıdere Barajı Ana İsale Hattı hakkında açıklama geldi.
Ankara'da korkutan yangın! Şans eseri kurtuldular Ankara'da korkutan yangın! Şans eseri kurtuldular Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde meydana gelen yangın korkuttu. Şans eseri yaralananın olmadığı yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
Ankara'da meydana gelen yangında 1 kişi yaralandı 2 kişi hayatını kaybetti! Ankara'da meydana gelen yangında 1 kişi yaralandı 2 kişi hayatını kaybetti! Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde meydana gelen yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. 1 kişi ise hastanede tedavi altına alındı.
Ankara'da öyle bir müze var ki ziyaret eden büyüklerin gözleri doluyor, küçükler ise eğleniyor Ankara'da öyle bir müze var ki ziyaret eden büyüklerin gözleri doluyor, küçükler ise eğleniyor Ankara Çamlıdere'de bulunan Oyun ve Oyuncak Müzesi Ankaralı minikler tarafından yoğun ilgi görüyor. 7'den 70'e herkese hitap eden müze 2019 yılında açılan Türkiye'nin kapsamlı oyuncak müzesidir.
Ankara'nın merkezinden sıkılanları buraya alalım! 90 dakika ulaşılan doğa mirasında eğlencenin sınırı yok Ankara'nın merkezinden sıkılanları buraya alalım! 90 dakika ulaşılan doğa mirasında eğlencenin sınırı yok Ankara'nın keşfedilmesi gereken pek çok doğal güzelliği bulunuyor. Ankara'nın merkezinden uzaklaşmak isteyenlerin arayışları devam ederken merkeze 90 dakika uzaklıktaki doğa mirasını şehirden uzaklaşmak isteyenler için derledik.
AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği Ankara'da düzenlendi AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği Ankara'da düzenlendi AHİD adıyla bilinen Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, engelli bireyleri düzenledikleri piknikte bir araya getirdi. Etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.
Çamlıdere'nin soba müzesini keşfedin! Çamlıdere'nin Eyfeli Çamlıdere'nin soba müzesini keşfedin! Çamlıdere'nin Eyfeli Ankara'nın Çamlıdere ilçesi eski dönemlere ait çok sayıda sobanın bulunduğu Çamlıdere Soba Müzesi'ne ev sahipliği yapıyor.
Ankara Çamlıdere ilçesinde bulunan Çuf Çuf Oyuncak Müzesi nerede ve nasıl gidilir? Ankara Çamlıdere ilçesinde bulunan Çuf Çuf Oyuncak Müzesi nerede ve nasıl gidilir? Çuf Çuf Oyuncak Müzesi, Ankara'nın Çamlıdere İlçesinde yer alıyor. Ayrıca bu müzeye ilgi günden güne artmaya devam ederken ziyarette bulunacak olan vatandaşlar ise müzenin nerede konumlandığını araştırıyor.
Ankara Çamlıdere Belediyesi nerede ve nasıl gidilir? Belediye nerede konumlanıyor? Ankara Çamlıdere Belediyesi nerede ve nasıl gidilir? Belediye nerede konumlanıyor? Çamlıdere Belediyesi yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyeye gitmek isteyen vatandaşlar ise nerede olduğunu merak ediyor.