ANASAYFA Çamlıdere Çamlıdere halkı Belediye Başkanı Adem Ceylan'a yaptığı ziyaretlere devam ediyor

Çamlıdere halkı Belediye Başkanı Adem Ceylan'a yaptığı ziyaretlere devam ediyor

Ankara'nın tek bağımsız belediye başkanı olan Adem Ceylan Çamlıderelileri makamında ağırlamaya devam ediyor. Gösterilen teveccühten memnun olan Başkan Ceylan şikayet ve önerileri dinliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çamlıdere halkı Belediye Başkanı Adem Ceylan'a yaptığı ziyaretlere devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan seçimler ile Ramazan Bayramı arasında çok kısa bir zaman olmuş, devir teslim dönemi sonrasında yeni başkanlar bayramı karşılaşmıştı. Bu kapsamda vatandaşlar yeni belediye başkanlarına hem hayırlı olsun hem de bayram kutlama ziyaretleri gerçekleştirmeye başlamıştı.

BAŞKAN CEYLAN TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

Bu kapsamda Çamlıdere ilçesinde de belediye başkanlığı değişimi yaşanmış, bağımsız aday Adem Ceylan dönemi başlamıştı. Başkan Ceylan seçimi kazanmasının ardından vatandaşlar ile görüşmelerini sürdürmüş ve yüzlerce kişinin katıldığı bayramlaşma töreninde kendisi de yer almıştı.

Ramazan Bayramı dönemi boyunca Başkan Adem Ceylan'a ilçe sakinleri tarafından yapılan ziyaretler devam etti. Bu durumdan memnun olduğunu ifade eden Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan sosyal medya hesabından “Hemşehrilerimiz bugün de bizleri yalnız bırakmadı. Milletin makamı olan Belediye Başkanlığı makamında bayram sevincimizi ortak olan hemşehrilerimizin teveccühlerine mazhar olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadık. Hemşehrilerimize layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağız.” şeklinde konuştu.

ÇAMLIDERE İÇİN HİZMET TEMENNİSİ YAPILIYOR

Görevinin başında daha çok yeni olan Başkan Adem Ceylan'a Çamlıdere genelinden çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor Yapılan ziyaretlerde yeni dönemin Çamlıdere ilçesi için güzel gelişmelere sahne olmasına dair temennilerde bulunuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da bayram tatilinde aranan şahıs operasyonu! Yüzlerce kişi yakalandı

Ankara'da bayram tatilinde aranan şahıs operasyonu! Yüzlerce kişi yakalandı