Nallıhan

Nallıhan'da hayvan üreticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi! Nallıhan'da hayvan üreticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi! Bugün Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör'ün de katılımı ile birlikte hayvan üreticileri ile istişare toplantısı tamamlandı.
Nallıhan Belediyesi çiftçilere yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu dağıttı! Nallıhan Belediyesi çiftçilere yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu dağıttı! Bugün Nallıhan Belediyesi tarafından çiftçiler için yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu dağıtımı gerçekleştirildi.
Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör mazbatasını alarak göreve başladı! Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör mazbatasını alarak göreve başladı! Bu yerel seçimlerde Nallıhan Belediyesi için Belediye Başkanı seçilen Ertunç Güngör, mazbatasını aldı.
2024 Ankara Nallıhan Yerel Seçim Sonuçları! Nallıhan'ın Belediye Başkanı kim oldu? 2024 Ankara Nallıhan Yerel Seçim Sonuçları! Nallıhan'ın Belediye Başkanı kim oldu? Yerel seçimler için vatandaşlar tarafından merak edilenler devam ediyor. Ankara'nın Nallıhan ilçesinde 5 yıllık süre ile göreve gelecek olan adayı öğrenmeye saatler kaldı.
Ankara Nallıhan'da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var Ankara Nallıhan'da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var Ankara'nın Nallıhan ilçesinden üzücü bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre Nallıhan'da iki otomobil çarpıştı. Kazada ölü ve yaralılar olduğu ifade edildi.
Ankara'da yasaklı madde üretenlere operasyon Ankara'da yasaklı madde üretenlere operasyon Başkent Ankara'da yasaklı madde üretip satmaya çalışan 12 şahıs yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı.
Nallıhan'ı yoğun yağış vurdu! Toprak kaydı ve kayalar yola düştü Nallıhan'ı yoğun yağış vurdu! Toprak kaydı ve kayalar yola düştü Ankara yağan sağanak yağışın ardından Nallıhan'da toprak kayması akabinde otoyola kaya parçaları düştü.
Ankara Beypazarı ile Nallıhan arasındaki tünellerin yapımında sona gelindi Ankara Beypazarı ile Nallıhan arasındaki tünellerin yapımında sona gelindi Karayollarında son durum merak edilirken Ankara'da da bakım, yapım ve onarım çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Başkent Ankara'da bazı yolların gelişmesi ve kesintisiz - hızlı ulaşımın sağlanması için çaba sürerken Beypazarı ile Nallıhan arasındaki tünellerin yapımında sona gelindiği bildirildi.
Ankara'da sular neden kesildi, ne zaman gelecek? 6 Aralık Ankara su kesinti listesi Ankara'da sular neden kesildi, ne zaman gelecek? 6 Aralık Ankara su kesinti listesi ASKİ'den Ankara'da yaşayanlar için son dakika açıklaması geldi. ASKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre 6 Aralık tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları belli olurken kesintinin uzun süreli olacağı bildirildi.
Ankara Nallıhan 7. Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni düzenlendi! Ankara Nallıhan 7. Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni düzenlendi! Bugün Ankara'nın Nallıhan ilçesinde düzenlenen 7. Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni gerçekleştirildi.
MHP Nallıhan İlçe Başkanlığının yeni binası açıldı! MHP Nallıhan İlçe Başkanlığının yeni binası açıldı! Bugün MHP Nallıhan İlçe Başkanlığının yeni binasının açılış töreni düzenlendi.
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Çeltik hasadı başladı Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Çeltik hasadı başladı Ankara'nın bazı ilçe ve köylerinde bu yılki çeltik hasadı başladı. Tarlalara akın eden vatandaşlar hummalı çalışmalarına başladı.