ANASAYFA Nallıhan Nallıhan'da Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi!

Nallıhan'da Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi!

Ankara'nın Nallıhan ilçesi, çevre bilincini artırmak ve hareketliliği teşvik etmek amacıyla renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
yazar
Haber Merkezi
Nallıhan'da Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi!

Ankara'nın Nallıhan ilçesi, çevre bilincini artırmak ve hareketliliği teşvik etmek amacıyla renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Nallıhan'da Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen bisiklet turu, ilçe sakinleri ve katılımcılar için unutulmaz bir deneyim haline geldi.

Çayırhan Mahallesi'nde gerçekleşen etkinlik, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Akdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Hakan Keşküş ve gençlerin de katılımıyla, pedallar çevrilerek Nallıhan'ın güzellikleri keşfedildi.

"PEDALLARIMIZI SAĞLIK İÇİN ÇEVİRDİK"

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, etkinliğin amacını, "Genç arkadaşlarımızla pedallarımızı sağlık için çevirdik. Yeni nesillere temiz çevre bırakmak, doğayı korumak, hava kirliliğini önlemek amacıyla günlük yaşantımızda bisiklete daha fazla yer vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde açıkladı.

Bu anlamlı etkinlik, hem doğa dostu bir ulaşım aracı olan bisikletin hem de sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaparak katılımcılara ilham verdi. Nallıhan'ın bu tür etkinliklerle sürdürülebilirlik ve toplum sağlığı konularındaki çabalarını sürdürmeyi hedeflediği göz önünde bulundurulduğunda, gelecekte daha fazla benzer organizasyonlar bekleniyor.

Nallıhan'daki bu bisiklet turu, sadece ilçe sakinleri için değil, tüm toplum için bisikletin keyfini ve faydalarını hatırlatırken, aynı zamanda çevreye olan sorumluluğumuza dikkat çekti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB tarafından toplu taşıma krizi sebebiyle parka çekilen özel halk otobüsü sayısı 21'e yükseldi!

ABB tarafından toplu taşıma krizi sebebiyle parka çekilen özel halk otobüsü sayısı 21'e yükseldi!