Nallıhan Belediyesi Çayırhan Pazar Yeri servis saatlerin açıkladı

Semt pazarları fiyat seçenekleri ve taze sebze meyvenin adresi olurken vatandaşlar da yaşadıkları ilçelerdeki pazarları ziyaret etmeye devam ediyor. Nallıhan Belediyesi de ilçedeki Çayırhan Pazar Yerine gidecek olan vatandaşlar için sunduğu servis hizmetine ilişkin saatleri açıkladı.

Nallıhan Belediyesi Çayırhan Pazar Yeri servis saatlerin açıkladı

Haberankara.com Özel Haber - Semt pazarlarına olan ilgi devam ediyor. Taze sebze ve meyvenin adresi olan semt pazarlarındaki fiyat seçenekleri vatandaşların pazarları tercih sebebi oluyor. Semt pazarlarına olan ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla da belediyelerin ücretsiz servis hizmetleri devam ediyor.

Nallıhan Belediyesi de ücretsiz pazar servisi hizmetine devam ederken vatandaşları saatler konusunda bilgilendirdi. Semt pazarı kültürü devam ederken pazardan alışveriş yapmayı tercih eden vatandaşlar taze sebze ve meyve almak üzere pazarları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Ankara'nın Nallıhan ilçesinde hizmet veren Çayırhan semt pazarına vatandaşın rahatlıkla gidip gelebilmesi için hizmete sunulan servis hizmeti ile ilgili detayları da Nallıhan Belediyesi açıkladı.

NALLIHAN BELEDİYESİ ÇAYIRHAN PAZAR YERİ SERVİS SAATLERİ VE GÜZERGAHLARI

Nallıhan Belediyesi Çayırhan Pazar yeri çıkış ve dönüş saatleri;

HER CUMARTESİ ÇIKIŞ

11:00 TOKİ - BARIŞ

11:30 BENZİNLİK ÜSTÜ

12:00 SİTELER

12:30 EMEK

HER CUMARTESİ DÖNÜŞ

14:00 TOKİ - BARIŞ

14:30 BENZİNLİK ÜSTÜ

15:00 SİTELER

15:30 EMEK
Nallıhan Belediyesi Çayırhan Pazar Yeri servis saatlerin açıkladı

Nallıhan Belediyesi Çayırhan Pazar Yeri servis saatleri ile ilgili bir not düşen Nallıhan Belediyesi ‘’Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda ileriki tarihlerde servis saatlerinde değişiklik olabilecektir.'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER