Devlet korumasında yetişen genç kızlar Türkiye Ragbi Şampiyonası'na hazırlanıyor Devlet korumasında yetişen genç kızlar Türkiye Ragbi Şampiyonası'na hazırlanıyor Aile ve sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı devlet korumasında yetişen 15 genç kızın oluşturduğu ASH Ragbi takımı 2025’te düzenlenecek olan Türkiye Ragbi Şampiyonası’na hazırlanıyor.
Gençlerbirliği futbolcusu Aias Aosman’ın doğum gününü kutladı Gençlerbirliği futbolcusu Aias Aosman’ın doğum gününü kutladı Gençlerbirliği takımında top koşturan Aias Aosman yeni yaşına girerken doğum günü takım arkadaşları tarafından kutlandı. 21 Ekim 1994 doğumlu olan futbolcu 30 yaşına girdi.
Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Etimesgutspor maçını izledi Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Etimesgutspor maçını izledi MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat bugün oynanan Etimesgutspor – Tire 2021 FK maçını stadyumda takip etti.
MKE Ankaragücü voleybolda İlbank'a 3-0 kaybetti MKE Ankaragücü voleybolda İlbank'a 3-0 kaybetti MKE Ankaragücü voleybolda KFC Kadınlar Ligi’nde İlbank ile karşı karşıya gelirken sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı.
Polatlı 1926 Spor'da Hakan Yılmaz sonrası Yılmaz Vural sesleri Polatlı 1926 Spor'da Hakan Yılmaz sonrası Yılmaz Vural sesleri Nesine 3. Lig'de yer alan başkent temsilcisi Polatlı 1926 Spor, alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Hakan Yılmaz ile yolları ayırmıştı. Yeni teknik direktör olarak Yılmaz Vural sesleri yükselmeye başladı.
Sivasspor - Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayın hangi kanalda maç linki? Sivasspor - Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayın hangi kanalda maç linki? Süper Lig maçları tüm hızı ile devam ederken bugün oynanacak maç programı arasında Sivasspor - Hatayspor maçı da yer aldı. Maç saati ve canlı yayın bilgileri açıklandı.
Yeni Malatyaspor - MKE Ankaragücü maçı Haber Ankara canlı yayınında değerlendirildi Yeni Malatyaspor - MKE Ankaragücü maçı Haber Ankara canlı yayınında değerlendirildi Haber Ankara Youtube kanalında Ankara takımlarının son durumları konuşulmaya devam ediliyor. Muhabirimiz Orhan Sal her hafta konuk ettiği isimlerle canlı maç sonu programları yayınlıyor.
Gençlerbirliği 1 gole abone oldu Gençlerbirliği 1 gole abone oldu Gençlerbirliği Trendyol 1. Ligin 9. haftasında Amed ile evinde 1-1'lik bir skorla berabere kalmıştı. Yeni Malatya'dan sonra ligde en az gol atan takım olan kırmızı karalar 9 haftada sadece 7 gol atabildi.
Esenler Erokspor - Ankara Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Esenler Erokspor - Ankara Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Trendyol 1. Lig 9. hafta maçları ile başladı. Cuma günü Yeni Malatyaspor - Ankaragücü maçı ile başlayan maçlar Pazartesi aksamı sona erecek.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den Amedspor maçı sonrası açıklama Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den Amedspor maçı sonrası açıklama Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe bugün oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren karşılaşma sonrasında maçı değerlendirdi.
MKE Ankaragücü IKON Menkul'den Bandırma Bordo Basketbol karşısında net galibiyet! MKE Ankaragücü IKON Menkul'den Bandırma Bordo Basketbol karşısında net galibiyet! Türkiye Basketbol Ligi’nde MKE Ankaragücü IKON Menkul bugün Shipeedy Lojistik Bandırma Bordo Basketbol’u konuk etti.
Gençlerbirliği evinde Amed ile 1 puanı paylaştı Gençlerbirliği evinde Amed ile 1 puanı paylaştı Trendyol 1. ligin 9. haftasında Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumunda ligin yeni ekiplerinden Amed ile karşılaştı. Kırmızı karalar geriye düştüğü maçta beraberliğe razı oldu.