Ankara’daki futbol takımlarının 2024-2025 sezonu fikstürü belirlendi Ankara’daki futbol takımlarının 2024-2025 sezonu fikstürü belirlendi Ankara’nın TFF 1. Lig 2024-2025 sezonunda oynayacak Ankara Keçiörengücü, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği SK’nın maç fikstürleri belli oldu.
Umut Bulut'tan hayranlarını üzen haber! Futbolu bıraktı! Umut Bulut'tan hayranlarını üzen haber! Futbolu bıraktı! Futbolcu Umut Bulut, hayranlarını üzen bir haber verdi. Gol kralı Umut Bulut, futbol kariyerini noktaladı.
2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları açılış töreni ne zaman yapılacak? 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları açılış töreni ne zaman yapılacak? 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Dört yılda bir düzenlenen Olimpiyat Oyunları bu yıl Paris'te düzenlenirken Türkiye'nin Paris Yaz Olimpiyatlarına katılım durumu da merak edildi.
Fenerbahçe - Lugano Şampiyonlar Ligi Rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Fenerbahçe - Lugano Şampiyonlar Ligi Rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Yeni sezonu en erken açan temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçta Lugano karşısında 4 gollü bir galibiyet almaya başlamıştı. Deplasmandan galip dönen Fenerbahçe'nin evinde nasıl bir sonuca imza atacağı ise şimdiden merak konusu oldu.
Fenerbahçe Şampiyonlar ligi macerasına bol gollü galibiyetle başladı! Fenerbahçe Şampiyonlar ligi macerasına bol gollü galibiyetle başladı! Geçtiğimiz sezonu 99 puanla bitirmesine rağmen 2. sırada kalan ve şampiyonluğu bir sezon daha erteleyen Fenerbahçe bu sezon için şampiyonlar ligi elemelerine kalmıştı. Yeni sezonun ilk resmi maçına çıkan sarı lacivertliler sahadan galip ayrıldı.
Ankara Keçiörengücü hazırlık maçında Eyüpspor ile berabere kaldı Ankara Keçiörengücü hazırlık maçında Eyüpspor ile berabere kaldı Ankara'nın futboldaki en üst düzey temsilcilerinden olan Ankara Keçiörengücü yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Başkent ekibi bu kapsamda 1. Lig'in son şampiyonu Eyüpspor ile karşı karşıya geldi.
Milli sporcularımız olimpiyatlar için Paris'e doğru yola çıktı Milli sporcularımız olimpiyatlar için Paris'e doğru yola çıktı Türkiye futbolda yaşadığı milli heyecanı günler sonra Fransa'da başlayacak olimpiyat oyunları ile devam ettirecek. Spor organizasyondan çok öte bir mana taşıyan oyunlar öncesi sporcularımız için bir tören düzenlendi.
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Lugano Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Lugano Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Futbolseverler tuttukları takımların karşılaşma takvimlerini sorgulamaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de Lugano - Fenerbahçe maçı hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırma yapıyor.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği arasında oynanacak TSYD Kupası’na sayılı günler kaldı! Ankaragücü ve Gençlerbirliği arasında oynanacak TSYD Kupası’na sayılı günler kaldı! Futbolseverlerin merakla beklediği 57. TSYD Kupası’nda Ankaragücü ve Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Maçın oynanmasına ise sayılı günler kaldı.
Trendyol 1. Lig fikstür çekimi ne zaman, saat kaçta, maçlar hangi tarihte başlıyor? Trendyol 1. Lig fikstür çekimi ne zaman, saat kaçta, maçlar hangi tarihte başlıyor? Trendyol 1. Lig maçlarına ilişkin araştırmalar devam ediyor. Fikstür çekiminin ne zaman ve saat kaçta yapılacağı sorgulanırken bir yandan da maçların başlangıç tarihleri merak ediliyor.
MKE Ankaragücü ve Kayınsu iş birliği devam edecek MKE Ankaragücü ve Kayınsu iş birliği devam edecek Ankara temsilcisi 2017 yılından beri iş birliği yapmaya devam ettiği Kayın su ile yeni dönemde de beraber çalışacak. Kulübün tesislerinde yapılan imza töreninde her iki taraf beraber çalışmaya devam edecek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Süper lig takımlarını sevindiren haber: TFF Yabancı kuralının değiştiğini açıkladı Süper lig takımlarını sevindiren haber: TFF Yabancı kuralının değiştiğini açıkladı Geçtiğimiz günlerde yeni başkanını seçen Türkiye Futbol Federasyonu çalışmaya hızlı bir şekilde başladı. Yeni yönetimin el attığı ilk konu takımların kadrosunda bulundurabileceği yabancı futbolcu sayısı oldu.