Keçiören

Keçiören Belediyesi'nden şiddetle mücadele konulu seminer Keçiören Belediyesi'nden şiddetle mücadele konulu seminer Keçiören Belediyesi son dönemlerde toplumsal sorun olarak sıkça karşımıza çıkan kadına yönelik şiddeti önleme konulu bir seminer düzenledi. Şiddetle Mücadele Etmekten Korkma konulu seminere katılım yoğun oldu.
Keçiören Belediyesi Hanımlar ve Erkekler Lokali ziyaretçilerini bekliyor Keçiören Belediyesi Hanımlar ve Erkekler Lokali ziyaretçilerini bekliyor Keçiören ilçesindeki kadın ile erkeklerin rahatça vakit geçirebileceği ve sosyalleşebileceği lokaller hizmetlerine devam ediyor. Keçiören Belediyesi de vatandaşları bu yerleri görmeye davet etmeyi sürdürüyor.
Keçiören'de milli coşku galibiyetle zirveye taşındı! Keçiören'de milli coşku galibiyetle zirveye taşındı! A Milli Takım maçlarında dev ekran kurarak milli maç coşkusunu zirveye taşıyan Keçiören Belediyesi dün İzlanda maçında da vatandaşları buluşturdu. Keçiörenliler galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşadılar.
Celal Şengör Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde söyleşi gerçekleştirdi Celal Şengör Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde söyleşi gerçekleştirdi Ankara kendisi için yılın en özel günlerinden birisini geride bıraktı. Şehrin dört bir yanında düzenlenen programlar ve etkinliklerin adreslerinden birisi de Keçiören oldu.
Keçiören Belediyesi'nden Celal Şengör ile Köyden Metropole söyleşisi Keçiören Belediyesi'nden Celal Şengör ile Köyden Metropole söyleşisi Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara'nın Başkent oluşunun 101'inci yıl dönümüne özel olarak söyleşi programı düzenleyeceklerini açıkladı. Düzenlenen programa Celal Şengör'de konuk olarak katılacak.
Keçiören Belediyesi 2. Uluslararası Türk Kültürü Sempozyumu'na ev sahipliği yaptı Keçiören Belediyesi 2. Uluslararası Türk Kültürü Sempozyumu'na ev sahipliği yaptı Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2. Uluslararası Türk Kültürü Sempozyumu tamamlandı. Düzenlenen sempozyum yoğun ilgi gördü.
Keçiören Belediyesi AKK Yürütme Kurulu Toplantısına ev sahipliği yaptı Keçiören Belediyesi AKK Yürütme Kurulu Toplantısına ev sahipliği yaptı Ankara'daki vatandaşların sahip olduğu haklar konusunda bilinçlendirme ve şehrin kültürel yanlarını koruyup ön plana çıkarma konusunda çalışmalar yürüten Ankara Kent Konseyi bu sefer Keçiören'de toplandı.
Keçiören Kıbrıs Barış Harekatı Parkı KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın katılımı ile açıldı Keçiören Kıbrıs Barış Harekatı Parkı törenle açıldı Keçiören Belediyesi geçtiğimiz gün ilçelerinde Kıbrıs Barış Harekatının 50. yıl dönümüne ithafen bir park açacağını açıklamıştı. Parkın açılışına KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da katıldı.
Keçiören Belediyesi KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın katılımı ile park açılışı yapacak Keçiören Belediyesi Kıbrıs Barış Harekatı adlı parkı yarın açacak Geçmişte yaşamış önemli şahsiyetler ya da meydana gelmiş olayların unutulmaması adına isimleri inşa edilen yerlere veriliyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi yaptıkları parka Kıbrıs Barış Harekatının adını verdiklerini ve açılış töreni düzenleyeceklerini duyurdu.
Keçiören Belediyesi'nin hayvan dostu projesi hizmete açıldı! Keçiören Belediyesi'nin hayvan dostu projesi hizmete açıldı! Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirme ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Keçiören Belediyesi tarafından
Keçiören Belediyesi öğrenciler için eğitime merhaba şenliği düzenledi Keçiören Belediyesi öğrenciler için eğitime merhaba şenliği düzenledi Eylül ayında okullarına geri dönen öğrenciler, okul dışında da kendilerini geliştirmek adında destek kurslarına gidiyor. Keçiören belediyesi de Eğitim Merkezi ile inlerce öğrenciye sınavlar konusunda hazırlık eğitimi veriyor.
Keçiören Belediyesi sokak hayvanları için Mama Üretim Tesisi açacak Keçiören Belediyesi sokak hayvanları için Mama Üretim Tesisi açacak Keçiören Belediyesi, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi içerisinde faaliyetleri sürdürecek bir mama tesisi açılışı gerçekleştirecek. Söz konusu merkezin günlük 1 ton üretim kapasitesine sahip olması planlanıyor.