Keçiören

Keçiören Belediyesi matem lokması ve aşure ikramı ile kardeşlik rüzgarları estirdi Keçiören Belediyesi matem lokması ve aşure ikramı ile kardeşlik rüzgarları estirdi Muharrem ayı vesilesiyle Ankara'nın ve ülkenin dört bir yanında Alevilik inanışında önemli bir yeri olan Kerbela olayındaki kayıplar anılırken, pişirilen aşureler vatandaşlara dağıtıldı.
Keçiören Belediyesi ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma dağıttı Keçiören Belediyesi ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma dağıttı Keçiören Belediyesi ile 18 Alevi derneği ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma ikram etti. Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı.
Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek Keçiören Belediyesi, Muharrem ayı sebebiyle bu akşam aşure etkinliği düzenleyecek.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, bu akşam yapılacak Ankara radyoları ortak yayınının konuğu olacak. Duyuru Başkan Özarslan tarafından yapıldı.
Keçiören Belediyesi yetiştirilen sebze ve meyvelerle ihtiyaç sahiplerine destek oldu Keçiören Belediyesi yetiştirilen sebze ve meyvelerle ihtiyaç sahiplerine destek oldu Keçiören Belediyesi, çiftçiye sağladığı 200 binden fazla fide sonrası yetiştirilen sebze ve meyveler ile ihtiyaç sahiplerine destek oldu.
Keçiören Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor Keçiören Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçeye bağlı köylerde ayrıntılı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Keçiören’in sevilen çocuk oyunu Kalaba Kent Meydanı’nda sahnelendi Keçiören’in sevilen çocuk oyunu Kalaba Kent Meydanı’nda sahnelendi Keçiören Belediyesi, sevilen çocuk oyunu Mucizeler Diyarı’nı Kalaba Kent Meydanı’nda çocukların karşısına çıkardı.
Keçiören Belediyesi Aşure Lokması Etkinliği düzenleyecek Keçiören Belediyesi Aşure Lokması Etkinliği düzenleyecek Muharrem ayı idrak edilirken belediyelerden de etkinlik açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede Keçiören Belediyesi de Aşure Lokması etkinliği düzenleyeceğini duyururken detaylar da belli oldu.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan gazi ve şehit çocuklarıyla bir araya geldi Keçiören Belediye Başkanı Özarslan gazi ve şehit çocuklarıyla bir araya geldi Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçede düzenlenen bir etkinlikte gazi ve şehit çocuklarıyla bir araya geldi.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’dan 15 Temmuz mesajı Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’dan 15 Temmuz mesajı Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçedeki bir parkta 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için vatandaşların karşısında özel bir mesaj paylaştı.
Keçiören’deki Etnografya Müzesi ziyaretçilerini bekliyor Keçiören’deki Etnografya Müzesi ziyaretçilerini bekliyor Keçiören Belediyesi’nin katkılarıyla açılmış Etnografya Müzesi ziyaretçilerini bekliyor.
Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne yoğun ilgi Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne yoğun ilgi Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.