Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarımı, tarımsal faaliyetleri ve çiftçiyi desteklemek adına çalışmalarına devam ediyor. Kırsal kesime yönelik çalışmalarını sürdüren belediye, çiftçiye mazot desteği müjdesi verirken başvuruların da alınmaya başladığını duyurdu.
Kahramankazan Belediyesinden Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davet Kahramankazan Belediyesinden Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davet Kahramankazan Belediyesi, ilçede düzenlenecek olan Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davette bulundu. Tüm vatandaşların davet edildiği etkinliğe dair detaylar da belli oldu.
EGO Genel Müdürlüğü otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılayarak tasarruf ediyor EGO Genel Müdürlüğü otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılayarak tasarruf ediyor EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir son dakika açıklaması ile yeni tasarruf adımı da duyuruldu. EGO Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan otobüslerin bakım ve onarımının kendi atölyelerinde yapılarak tasarruf edildiği ifade edildi.
Ankara'da bugün Karsu fırtınası esecek! Ankara'da bugün Karsu fırtınası esecek! Başkent Ankara'da ABB tarafından düzenlenen konser programlarına olan ilgi devam ediyor. Belediye tarafından düzenlenen konserlere ait takvim de araştırma konusu olurken Ankara'da bugün Karsu'nun konser vereceği öğrenildi.
Ankara Sincan'daki bisiklet hırsızlığı anbean kamerada Ankara Sincan'daki bisiklet hırsızlığı anbean kamerada Başkent Ankara'da binalara girerek bisiklet çalan şahıs, binanın güvenlik kamerasına takıldı. Güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada gündem olurken vatandaşlar da tepki gösterdi.
ASKİ Genel Müdürlüğünden vatandaşlara su depoları uyarısı ASKİ vatandaşları su depolarının temizliği konusunda uyardı ASKİ Genel Müdürlüğü, şebeke suyunun içinde beklediği su depolarının sağlıklı su açısından kritik önem taşıdığını hatırlatarak Ankara halkına önemli açıklamalarda bulundu Su depolarının normal şartlarda 6 aylık periyotlarla düzenli olarak temizlenmesi gerektiğini belirten ASKİ'den açıklama geldi.
Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor Pursaklar Belediyesinin ilçeye yatırımları devam ederken bu yatırımlar da vatandaşların gündeminde yer alıyor. İlçeye kazandırılan yeni alanlar hakkında Pursaklar Belediyesinden açıklamalar gelirken mevcut alanlar da yenilenerek geliştirilmeye devam ediyor.
Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki Yakacık Mesire Alanının peyzaj düzenlemeleri ve temizlik bakımlarını yapmaya devam ediyor. Yakacık Mesire Alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederken yaz sıcaklarının keyfini çıkarak vatandaşlar piknik yaparak stres atıyor.
MGM Ankara'da yağış beklendiğini duyurdu MGM Ankara'da yağış beklendiğini duyurdu MGM'nin hava durumu verileri takip edilmeye devam ederken Ankara için yapılan sağana yağış uyarılarına bugün bir yenisi daha eklendi. Ankara'daki yağış beklentisi nedeniyle hava durumu verileri takip edilirken yurt geneli hava tahmin raporu da yayımlandı.
48. Hitit Rallisine Başkent Ankara ev sahipliği yapacak 48. Hitit Rallisine Başkent Ankara ev sahipliği yapacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile 48. Hitit Rallisine Başkent Ankara'nın ev sahipliği yapacağı ifade edildi. Etkinliğe ilişkin detaylar belli olurken yarış takvimini de derledik.
Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mehmet Cahit Güran kimdir? Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mehmet Cahit Güran kimdir? Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Resmi Gazetede yayınlanan rektör atamalarındaki yeni isimden biri oldu. Hacettepe Üniversitesine Rektör olarak atanan Mehmet Cahit Güran'ın kimliği merak edildi.
Sağlık Bakanlığına bir Resmi Gazete ataması daha! Görevden alınanlar açıklandı Sağlık Bakanlığına bir Resmi Gazete ataması daha! Görevden alınanlar açıklandı Gece saatlerinde yayınlanan Resmi Gazetede Sağlık Bakanlığına yönelik bir dizi yeni kararlar alındı. Kısa zaman aralıkları ile 2 defa üst düzey atama kararı verilmesi dikkatlerden kaçmadı.