Ankara elektrik kesintisi son dakika: Arıza kesinti ne kadar sürecek elektrikler ne zaman gelecek? Ankara elektrik kesintisi son dakika: Arıza kesinti ne kadar sürecek elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da son dakika elektrik kesintisi açıklandı. Yapılan açıklamayla kesinti yapılacak mahalleler ve kesinti nedenleri belli oldu. Ankara'da son dakika elektrikler ne zaman gelecek?
Pursaklar Belediyesinden sokaklarda yaprak temizleme çalışması Pursaklar Belediyesinden sokaklarda yaprak temizleme çalışması Yaz aylarının geride bırakılması ve özellikle son günlerde hava sıcaklıklarının iyice gerilemesi şehirde sonbaharın etkilerinin daha çok görülmesine neden oldu. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de yaz döneminde olduğu gibi bu dönemin gerektirdiği hizmetlerde bulunuyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu ilçe sakinlerini makamında ağırlıyor Kahramankazan Belediyesi Halk Günü programı devam ediyor Nüfusun çok olduğu il ve ilçelerde insanlar yaşadıkları sıkıntının çözülmesi adına ilgili birim ve kişilere ulaşma konusunda her zaman istediğini elde edemiyor. Bu noktada Kahramankazan Belediyesi tarafından Halk Günü buluşması ilçede yaşayanlar için önemli bir fırsat olarak göze çarpıyor.
Mamak’taki boş bir arazide 7 yavru köpeğin cansız bedeni bulundu Mamak’taki boş bir arazide 7 yavru köpeğin cansız bedeni bulundu Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Derbent Mahallesi’ndeki boş bir arazide 7 yavru köpeğin cansız bedeni bulundu. Konuya ilişkin araştırma başlatıldığı ifade edildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni doğan bebek çetesi tepkisi ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni doğan bebek çetesi tepkisi Türkiye ortaya çıkan yeni doğan bebek çetesi haberleri ile çalkalanmaya devam ederken yaşanan acı olaya bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi.
Sincan Belediye Başkanı Ercan hayır çarşısı kermesini ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Ercan hayır çarşısı kermesini ziyaret etti Sincan Müftülüğü kent meydanında hayır çarşısı kermesi kurdu. Kermesi ziyaret edenler arasında Başkan Murat Ercan'da yer aldı.
ABB yaklaşık 10 bin metre karelik atıl alanı kent meydanı yaptı ABB yaklaşık 10 bin metre karelik atıl alanı kent meydanı yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankaya ilçesinin Koru mahallesine vatandaşların talepleri doğrultusunda dev bir yaşam alanı yaptı. Konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan ABB Başkanı Yavaş "Şehrimizin çehresini güzelleştirmeye devam ediyoruz" dedi.
Türkiye'nin ilk taksi şoförü Ankara'daydı! Ulus-Kızılay arası dolmuşculuk bile yaptı Türkiye'nin ilk taksi şoförü Ankara'daydı! Ulus-Kızılay arası dolmuşculuk bile yaptı Şoförlükte eskiye nazaran günümüzde daha çok kadın varlığı göze çarpıyor. Makinistlikten, otobüs sürmeye, tır şoförlüğünden taksiye kadar bir çok alanda kadın bireyler çalışıyor. Bu mesleklerden en yaygını olan taksicilikte Türkiye'nin ve Ankara'nın ilk kadın çalışanı Hacer Öçsu olmuştu.
Ankara Valiliği son bir haftada 1.128 kişinin yakalandığını açıkladı Ankara Valiliği son bir haftada 1.128 kişinin yakalandığını açıkladı Ankara Valiliği yaptığı açıklamasında son bir haftadır polis ve jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda 1.128 kişinin yakalandığını duyurdu.
Mamak Belediyesi Edebiyat Günleri düzenleyeceklerini duyurdu Mamak Belediyesi Edebiyat Günleri düzenleyeceklerini duyurdu Mamak Belediyesi kitap tutkunlarının hoşuna gidecek bir duyuru yaptı. Türkiye'nin ünlü yazarlarının da katılacağı bir organize eden Mamak Belediyesi program detaylarını paylaştı.
Keçiören Belediyesi personellerine afet ve farkındalık eğitimi verdi Keçiören Belediyesi personellerine afet ve farkındalık eğitimi verdi Sıklıkla örneklerinin yaşandığı afet ve kaza olaylarına önlem almak kadar bu olaylar yaşandığında doğru müdahaleler yapmakta büyük önem taşıyor. Bu konuda Keçiören Belediyesi de ABB ve AKUT iş birliğinde bir eğitim gerçekleştirdi.
Ankara keçisini bekleyen büyük tehlike Ankara keçisini bekleyen büyük tehlike Ankara’nın meşhur keçisi ne yazık ki yok olma ile karşı karşıya. Başkentte kimsenin hayvancılık mesleğini tercih etmemesi Ankara keçisi için büyük bir tehlike oluşturmaya başladı.