Kalecik

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor Göreve geldiği andan itibaren vatandaşlar ile irtibatını arttıran ve eksikleri giderme hamleleri atan Başkan Karakoç belediye kurumlarını ziyaret ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Satılmış Karakoç daha iyi hizmet vurgusu yapıyor.
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç bayramlaşma merasimine katıldı Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç bayramlaşma merasimine katıldı Ankara'nın dört bir yanından bayramlaşma görüntüleri gelmeye devam ediyor. Dostluk bağlarını kuvvetlendiren bu günlerde bir arada durmanın önemi gözler önüne seriliyor.
Kalecik Belediyesi ilçede Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor Kalecik Belediyesi ilçede Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor Yeni yönetimi ile 5 yıllık plan ve projelerin uygulanmaya başlandığı Kalecik'te bayram telaşı başladı. Yarın başlayacak Ramazan bayramı kapsamında belediyeye bağlı ekipler bakım ve onarım hizmetleri gerçekleştiriyor.
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP'nin kazandığı ilçelerden olan Kalecik'te yeni dönem başladı. Toplantıda ilçe için çalışma mesajı verildi.
2024 Ankara Kalecik Yerel Seçim Sonuçları! Kalecik'in belediye başkanı kim oldu? 2024 Ankara Kalecik Yerel Seçim Sonuçları! Kalecik'in belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere kısa bir zaman kala Ankara'nın Kalecik belediyesinden hangi adayın belediye başkan olduğu konusunda son dakika sonuçlar merak edilenler artmaya devam ediyor.
MHP Ankara Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal kimdir? MHP Ankara Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal kimdir? 31 Mart seçimlerinde MHP'den adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimleri belli oldu. Başkent Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayı belli olurken Kalecik Belediye Başkan adayı Erdal Dal'ın kimliği ve siyasi kariyeri merak edildi.
Ankara'da sörf keyfi yapmak için denize ihtiyaç yok! O  ilçede çare bulundu Ankaralılar sörf keyfi yapıyor Ankara'da sörf keyfi yapmak için denize ihtiyaç yok! O ilçede çare bulundu Ankaralılar sörf keyfi yapıyor Denize kıyısı olmayan Ankara'da yaşayan vatandaşların en çok özlemini çektiği şeylerden biri de deniz sporları oldu. Deniz sporlarının keyfini tatmak isteyen Ankaralılar için sörf keyfinin yapıldığı bir ilçeyi derledik.
Ankara'da tarihin ve doğanın birleştiği nokta! Her mevsim ayrı bir güzel Ankara'da tarihin ve doğanın birleştiği nokta! Her mevsim ayrı bir güzel Ankara'nın her köşesinde birbirinden güzel görülmeye değer eser bulunuyor. Her yıl milyonlarca vatandaşı ağırlayan Ankara tarihi ve doğal güzellikleri ile herkesin gönlünde taht kuruyor.
2 Bin 300 yıllık tarihi ile Kalecik Kalesi ziyaretçileri büyülüyor! 2 Bin 300 yıllık tarihi ile Kalecik Kalesi ziyaretçileri büyülüyor! Ankara'nın Kalecik ilçesinde gururla yükselen tarihi bir anıt olan Kalecik Kalesi, ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Hem tarihi bir zenginlik hem de muhteşem bir manzara sunan bu kale, Türkiye'nin en eski kalelerinden biri olarak kabul ediliyor.
Kalecik'te 13. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali coşkusu devam ediyor! Kalecik'te 13. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali coşkusu devam ediyor! Ankara'da Kalecik Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl büyük bir coşkuyla karşılanan Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali, bu yıl da muhteşem etkinliklere ev sahipliği yapıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi atıl duruma gelen Hayvan Su İçme Göleti'ni kullanıma kazandırdı Ankara Büyükşehir Belediyesi atıl duruma gelen Hayvan Su İçme Göleti'ni kullanıma kazandırdı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimlere olan desteklerini sürdürüyor. Belediye, atıl hale gelen pek çok alanda yeniden hayata kazandırılma çalışması başlatırken son olarak Hayvan Su İçme Göleti'nin kullanılabilecek hale getirildiğini açıkladı.
Kalecik'te düzenlenecek Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali'nin tarihi belli oldu Kalecik'te düzenlenecek Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali'nin tarihi belli oldu Başkent Ankara'da birbirinden farklı etkinlikle düzenleniyor. Son dönemde pek çok festival için açıklamaya yer verilirken bir festival duyurusu da Kalecik Belediyesi tarafından geldi.