ANASAYFA Kalecik Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç bayramlaşma merasimine katıldı

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç bayramlaşma merasimine katıldı

Ankara'nın dört bir yanından bayramlaşma görüntüleri gelmeye devam ediyor. Dostluk bağlarını kuvvetlendiren bu günlerde bir arada durmanın önemi gözler önüne seriliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç bayramlaşma merasimine katıldı

Farklı kesimlerden insanları ortak noktada buluşturan bayramlar İslam dünyasında olduğu gibi ülkemizde de farklı bir yerde konumlandırılıyor. Bayramlaşmanın ve beraber vakit geçirmenin öneminin vurgulandığı bu özel günlerde toplu etkinlikler organize ediliyor.

KALECİK HALKI BAYRAMLAŞMA MERASİMİNDE BİR ARAYA GELDİ

Ankara Kalecik'te de geçmiş senelerde olduğu gibi bu senede vatandaşların bir araya geldiği toplu bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 hafta önce düzenlenen seçimleri kazanarak Kalecik Belediye Başkanı olan Satılmış Karakoç'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde yer aldı.

Kalecik belediye yönetimi ve her yaştan Kalecikli vatandaşın bir araya geldiği merasim yüzleri güldüren anlara sahne oldu. Kendinden büyüklerin ellerinden, küçüklerin yanaklarından öpen Başkan Karakoç ilçe için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kalecik Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda da “Bayramlaştık, kucaklaştık. Bayramlaşma merasimine yoğun ilgilerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. Söz konusu merasimde Başkan ve Kalecik sakinleri uzun uzun sohbetler ettiler.

BAŞKAN KARAKOÇ İLÇEYİ GEZMEYE DEVAM EDİYOR

Bayram kapsamında ilçede görevli personelleri çalışma alanlarında ziyaret eden, dünya evine girmeye hazırlanan çiftlerin nişan organizasyonlarına katılan Kalecik Belediye Başkanı Karakoç ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlara güven vermek ve onlarla iletişimi kuvvetlendirmek adına yapılan ziyaretler memnuniyet ile karşılanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB Ankara'da yapay zeka eğitim kursu düzenleyecek!

MEB Ankara'da yapay zeka eğitim kursu düzenleyecek!