Çubuk

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yağmur ve şükür duasına katıldı Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yağmur ve şükür duasına katıldı Ankara'da geçtiğimiz haftalarda yurdun farklı yerlerinde kuraklık endişesi ve yağışsızlıktan dolayı yağmur duası yapılmıştı. Sorunlarının çözülmesi için kalabalık halinde dualar eden vatandaşlar yağışlar sonrasında ise şükür duası yapmaya başladı.
Ankara Çubuk'ta turşu üreticileri ve çiftçiler yağmur ve şükür duası yaptı! Ankara Çubuk'ta turşu üreticileri ve çiftçiler yağmur ve şükür duası yaptı! Bugün Ankara'nın Çubuk ilçesinde turşucular ve çiftçiler yıl içinde yaşanan kuraklık ile son günlerde etkili olan sağanak nedeniyle yağmur duasına çıktı.
Çubuk Belediyesi vişne üretimine devam ediyor Çubuk Belediyesi vişne üretimine devam ediyor Ankara'nın Çubuk ilçesinde bahar heyecanı yaşanıyor. Belediye tarafından yapılan paylaşımda ilçenin coğrafi işaretli ürünü vişnenin toplandığı ağaçların çiçek açtığı ifade edildi.
Çubuk Belediyesi vatandaşları Kışlacık Yaylasını görmeye davet etti Çubuk Belediyesi vatandaşları Kışlacık Yaylasını görmeye davet etti Bahar aylarının gelmesinden dolayı Ankara'da yaşayan vatandaşlar şehir hayatından uzaklaşmak için arayışa giriyor. Tercih edilen noktalar çoğunlukla çevre ilçeler oluyor.
Çubuk Belediyesi çalışmaları paylaştı! Tarihi ve Kültürel Mirasımıza sahip çıkıyoruz Çubuk Belediyesi çalışmaları paylaştı! Tarihi ve Kültürel Mirasımıza sahip çıkıyoruz Bugün Çubuk Belediyesi'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan paylaşımda belediye tarafından tarihi ve kültürel miraslar için yapılan çalışmalar duyuruldu.
Çubuk’ta Yetenekli Ellerde Ahşabın Sessiz Dansı isimli serginin açılışı gerçekleşti! Çubuk’ta Yetenekli Ellerde Ahşabın Sessiz Dansı isimli serginin açılışı gerçekleşti! Çubuk Belediyesi organizasyonuyla "Yetenekli Ellerde Ahşabın Sessiz Dansı" isimli sergi bugün açıldı. Sergiyi ziyaret etmek isteyen sanatseverler için serginin 1 ay kadar açık olacağı belirtildi.
Çubuk Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi! Çubuk Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi! Çubuk Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ana gündem maddeleri de merak konusu oldu.
2024 Ankara Çubuk Yerel Seçim Sonuçları! Çubuk'un belediye başkanı kim oldu? 2024 Ankara Çubuk Yerel Seçim Sonuçları! Çubuk'un belediye başkanı kim oldu? Seçimlerin tamamlanmasının ardından merakla beklenen Çubuk belediye başkanının belirlenmesine sayılı gün kaldı. Peki Çubuk belediye başkanı kim oldu?
Ankara Çubuk'ta 2 motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı! Ankara Çubuk'ta 2 motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı! Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen olayda 2 motosikletli akşam saatlerinde çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile birlikte ise biri ağır olmak üzere iki kişinin yaralandığı duyuruldu.
Ankara'da vaşak göründü! Yüzleri tebessüm ettiren anlar kaydedildi Ankara'da vaşak göründü! Yüzleri tebessüm ettiren anlar kaydedildi Ankara'nın Çubuk ilçesinde merkeze vaşak indi. Vaşağı görün vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla kaydederken, yüzleri gülümseten diyaloglar oluştu.
Ünlü Çubuk turşusu satış rekoru kırdı! Stokları tükenmek üzere Ünlü Çubuk turşusu satış rekoru kırdı! Stokları tükenmek üzere Ankara'nın meşhur Çubuk turşusuna yoğun talep sürüyor. Her derde deva, tadı damakta kalan, çeşit çeşit faydası bulunan Çubuk turşusu, geçtiğimiz yıl satış rekoru kırarken bu yılki stokları ise tükenmek üzere.
Ankara Çubuk'ta kemik yüklü kamyon EGO otobüsüne çarptı! Kemikler yola savruldu Ankara Çubuk'ta kemik yüklü kamyon EGO otobüsüne çarptı! Kemikler yola savruldu Ankara’da yolcu almak için durakta duran EGO otobüsüne kemik yüklü kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kemikler ilginç görüntülerin kaydedilmesine neden oldu.