Keçiörengücü

Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçı kadın ve öğrencilere ücretsiz olacak Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçı kadın ve öğrencilere ücretsiz olacak Trendyol 1. Lig'de iki Ankara takımını karşı karşıya getirecek maçın biletleri satışa sunuldu. Maç kapsamında anlamlı bir jest yapıldı.
Ankara Keçiörengücü  - Bodrum FK ile berabere kaldı Ankara Keçiörengücü - Bodrum FK ile berabere kaldı Trenyol 1. Lig'in 29. Hafta maçları oynanmaya başladı. Haftanın ilk maçında gol sesi çıkmadı.
Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum'a mağlup oldu Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum'a mağlup oldu Trendyol 1. Lig'in 28. Haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum FK ile karşılaştı. Mücadelede gülen taraf konuk takım oldu.
Keçiörengücü'nün konuğu Erzurumspor Keçiörengücü'nün konuğu Erzurumspor Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Keçiörengücü'nün Tuzlaspor deplasmanında Ankara Keçiörengücü'nün Tuzlaspor deplasmanında Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Keçiörengücü son dakikada yıkıldı! Ankara Keçiörengücü son dakikada yıkıldı! Ankara'yı Trendyol 1. Lig'de temsil eden ve bu sezon ligde zor günler geçiren Ankara Keçirörengücü evinde Kocaelispor ile 90+3'te yediği golle 2-2 berabere kaldı.
Keçiörengücü Kocaelispor'u konuk edecek Keçiörengücü Kocaelispor'u konuk edecek Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Kocaelispor'u konuk edecek.
Ankara Keçiörengücü'nden kadın ve öğrenci taraftarlarına Kocaelispor maçı için büyük jest! Ankara Keçiörengücü'nden kadın ve öğrenci taraftarlarına Kocaelispor maçı için büyük jest! Trendyol 1.Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü evinde Kocaelispor ile karşılaşacağı maç öncesi anlamlı bir harekete imza attı. Başkent ekibi mücadelenin kadın ve öğrencilere ücretsiz olduğunu duyurdu.
Ankara Keçiörengücü 3 puanı tek golle aldı! Ankara Keçiörengücü 3 puanı tek golle aldı! Son haftalarda kötü bir grafik sergileyen ve geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör değişikliğine giden Ankara Keçiörengücü 3 puan deplasmanda Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup etti.
Ankara Keçiörengücü Şanlıurfaspor deplasmanında Ankara Keçiörengücü Şanlıurfaspor deplasmanında Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Ankara Keçiörengücü bugün deplasmanda Astor Enerji Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktörlüğe Tahsin Tam getirildi Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktörlüğe Tahsin Tam getirildi Ankara Keçiörengücü ligdeki olumsuz sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine gitti. Kulüpten yapılan açıklamada takımın başına Tahsin Tam'ın getirildiği açıklandı.
Keçiörengücü'nde Ahmet Cingöz dönemi sona erdi Keçiörengücü'nde Ahmet Cingöz dönemi sona erdi Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, teknik direktör Ahmet Cingöz ile yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde yolların ayrıldığını açıkladı.